Клієнти отримують можливість розгортання серверів Supermicro в якості бази під створення графіки та моделювання для розробки та експлуатації масштабованих додатків для метавсесвіту - системи підтримуватимуть до 8 графічних процесорів NVIDIA L40

Supermicro представляє обчислювальну систему другого покоління NVIDIA® OVX™ для спільної роботи в 3D, метавсесвіті та моделювання цифрових двійників на базі нового графічного процесора NVIDIA L40

Компанія Super Micro Computer, Inc. (SMCI), світовий лідер у сфері обробки корпоративних даних, графічних процесорів, зберігання даних, мережевих рішень та екологічних обчислювальних технологій, знову зміцнила свої позиції на ринку рішень для прискорених обчислень, вперше представивши системи NVIDIA® OVX™ другого покоління на ринку.

Сервер Supermicro OVX на базі нового графічного процесора L40 у сервері 4U 8GPU оснащений двома процесорами Intel, 32 модулями DIMM, 8 ТБ пам'яті, 12 слотами PCI-E та передбачає до 24 відсіків для накопичувачів. До інших серверів, що використовують графічний процесор L40, відносяться такі системи від Supermicro: сервер, що монтується в стійку/робоча станція 4U 4GPU, 2U, що використовує до 6 графічних процесорів, 1U 4GPU і багатовузлова система 2U 2Node. Усі ці системи підтримують графічні процесори NVIDIA L40 з урахуванням PCI-E.

Нові сервери забезпечують інноваційну продуктивність для створення графіки, роботи з ІІ та мережами, необхідну для розробки та експлуатації захоплюючих тривимірних віртуальних світів. Системи OVX від Supermicro спеціально спроектовані для створення та управління корпоративними програмами NVIDIA Omniverse™ у масштабі центрів обробки даних та поєднують у собі вдосконалену графіку з прискоренням NVIDIA RTX та можливостями ШІ з високошвидкісною, безпечною мережевою взаємодією та управлінням корпоративного рівня.

Графічні процесори NVIDIA L40 будуть включені в сучасне покоління систем Supermicro, а наступні покоління будуть засновані на платформах Intel і AMD. Системи Supermicro наступного покоління, з використанням графічних процесорів L40, будуть оснащені серверами 4U 8GPU та 4U 4GPU, а також серверами та робочими станціями 2U та 1U. Кожен сервер Supermicro OVX використовує до восьми графічних процесорів NVIDIA® L40, що дозволяє забезпечувати потужність архітектури NVIDIA Ada Lovelace для прискорення робочих процесів Omniverse. Ці системи об'єднують графічні процесори з трьома мережевими адаптерами NVIDIA® ConnectX®-7 SmartNIC, високопродуктивними ЦП та сховищем NVMe в уніфікованій платформі, і незабаром будуть доступні на ринку. Наступне покоління додатків ШІ вимагатиме розробки обчислювальної платформи, оптимізованої для створення графічно насичених та фізично точних віртуальних світів. Системи OVX від Supermicro ідеально підходять до вирішення цього завдання в умовах галузі, що безперервно розвивається.

“Сервери Supermicro OVX є обчислювальними системами, призначеними для створення та експлуатації додатків NVIDIA Omniverse у масштабі центрів обробки даних,” розповів Кевін Коннорс, віце-президент по роботі з OEM в NVIDIA. “Цей сервер Supermicro OVX другого покоління оптимізований для створення та експлуатації захоплюючих 3D-моделей, симуляцій та цифрових двійників.”