Supermicro впроваджує понад 20 модульних рішень та представляє лінійку систем 8U

Supermicro розширює свій портфель сертифікованих серверів NVIDIA за рахунок нових оптимізованих систем графічних процесорів GPU NVIDIA H100; Нові сервери підвищують ефективність навчання ШІ (штучного інтелекту) до 9 разів

Компанія Super Micro Computer, Inc. (SMCI), світовий лідер у сфері обробки корпоративних даних, графічних процесорів, зберігання даних, мережевих рішень та екологічних обчислювальних технологій, знову зміцнила свої позиції на ринку рішень для прискорених обчислень, представивши понад 20 нових систем, оптимізованих під графічні процесори NVIDIA H100 з тензорними ядрами. За рахунок великого портфеля розробок у сегменті сертифікованих NVIDIA систем компанія Supermicro тепер робить ставку на нові графічні процесори NVIDIA H100 PCI-E і NVIDIA H100 SXM.

"Сьогодні компанія Supermicro представила сервери на базі графічних процесорів з новими NVIDIA H100", – повідомив Чарльз Лян, президент і генеральний директор Supermicro. «На сьогоднішній день ми, як і раніше, пропонуємо найширший портфель рішень у сегменті і маємо можливість постачати ці системи у різних виконаннях, включаючи 8U, 5U, 4U, 2U та 1U. Ми також пропонуємо найновіші графічні процесори у складі систем SuperBlades®, робочих станцій та Universal GPU. У певних областях ІІ наші розробки дозволять прискорити продуктивність логічних висновків ІІ до 30 разів у порівнянні з результатами попередніх поколінь прискорювачів GPU. За рахунок інноваційної конструкції повітряного потоку представлених серверів GPU знижуються швидкість обертання вентилятора, енергоспоживання, рівень шуму, а також загальні витрати».

Сертифіковані NVIDIA системи з графічними процесорами NVIDIA H100 PCIe розробки компанії Supermicro оснащені NVIDIA AI Enterprise, комплексним пакетом хмарного ПЗ для ІІ та аналізу даних, оптимізованим під використання ІІ різними організаціями. Системи Supermicro, що передбачають NVIDIA AI Enterprise у поєднанні з графічними процесорами NVIDIA H100, спрощують створення платформ з підтримкою ІІ, дозволяють прискорити розробку та розгортання ІІ, а також забезпечують продуктивність, безпеку та масштабованість для підвищення ефективності аналітичних напрацювань та збільшення вартості.

"NVIDIA H100 є наступним гігантським стрибком у розвитку нашої платформи прискорених обчислень", – розповів Кевін Коннорс, віце-президент NVIDIA Worldwide OEM Accounts. "Широка лінійка серверів Supermicro на базі NVIDIA H100 дозволяє оптимізувати робочі навантаження будь-якого масштабу і допомагає підприємствам швидше виводити продукти на ринок, забезпечуючи значний приріст продуктивності при зниженні витрат."

Supermicro також планує сертифікувати деякі системи поточного покоління на базі процесорів NVIDIA H100. Сьогодні вже доступні сервери Supermicro GPU SYS-420GP-TNR, SYS-420GP-TNR2 та робоча станція SYS-740GP-TNRT Supermicro. Сертифікація поточних робочих станцій із графічними процесорами NVIDIA H100 дає нашим клієнтам перевагу у вигляді нового приросту продуктивності GPU на базі існуючих опцій ЦП. Крім того, системи Supermicro наступного покоління із процесорами NVIDIA H100 вже почали поставлятися у рамках програми раннього доступу. 

Supermicro підтримує відкриті стандарти та специфікації енергоспоживання, що дозволяє зменшити терміни доставки та встановлення, і, як наслідок, збільшити продуктивність. Крім того, сервери Supermicro, такі як 8-GPU 8U, передбачають живлення постійним і змінним струмом у стандартній конфігурації відкритої стійки OCP постійного струму.