Комплексне сімейство моделей зберігання даних 4U із 60 і 90 відсіками

Компанія Supermicro анонсує нові системи зберігання з вертикальним завантаженням та подвійні системи зберігання з процесорами Intel Xeon третього покоління, PCI-E 4.0 з кешем NVMe для хмарного сховища великої ємності

Super Micro Computer, Inc. (SMCI), світовий лідер у галузі корпоративних обчислень, зберігання даних, мережевих рішень та екологічних обчислювальних технологій, оголосив про вихід нових версій своїх перевірених на ринку рішень для зберігання даних з вертикальним завантаженням, що включають також системи на 60 та 90 відділень з новими системами Simply Double, повною оптимізацією для найновіших масштабованих процесорів Intel Xeon третього покоління та накопичувачів NVMe PCI-E 4.0. Ці найкращі в своєму класі системи зберігання та розширення великої ємності ідеально підходять для реалізації сховищ у хмарному масштабі, а також для робочих навантажень для зберігання даних HPC.

"Оскільки зростання обсягів програмно-визначених хмарних сховищ продовжує пришвидшуватися, Supermicro допомагає центрам обробки даних швидко модернізувати свою інфраструктуру, використовуючи гнучку конфігурацію, модульні конструкції без інструментів, які можуть обслуговуватися техніком, і прості можливості розширення за допомогою наших інновацій в архітектурі X12 з 60 або 90 відсіками з одним або двома вузлами та високою доступністю ",-сказав Чарльз Лян (Charles Liang), президент та генеральний директор Supermicro. "Наші нові системи зберігання великої ємності продовжують зосереджувати увагу Supermicro на економії ресурсів і забезпечують провідну в галузі потужність для зниження загальної вартості володіння (TCO)".

Supermicro анонсує нові системи зберігання з вертикальним завантаженням та просто подвійні системи зберігання

Системи зберігання з вертикальним завантаженням

Нова архітектура верхнього завантаження Supermicro забезпечує покращену гнучкість, модульність та сервісне обслуговування, які потрібні клієнтам. Системи з 60 і 90 відсіками доступні в одновузлових, двовузлових і двовузлових конфігураціях високої доступності (ВД). Конфігурації двовузлової ВД та одновузлової контролюють доступ до всіх дисків у системі. Конфігурація з двома вузлами рівномірно розподіляє доступ до керування диском між кожним вузлом. Завдяки модульній конструкції без інструментів усі критичні бортові системи-вузли сервера з можливістю «гарячої» заміни, розширювачі, модулі вентиляторів, блоки живлення та приводи-повністю оптимізовані для легкого обслуговування одним техніком.

Нові потужні системи вертикального завантаження Supermicro оптимізовані для корпоративних і хмарних середовищ зберігання даних. Ця архітектурна горизонтального масштабування пропонує клієнтам параметри конфігурації контролера RAID на базі PCI-E 4.0 або контролера SAS в режимі ІТ. Ці системи 4U мають 60 або 90 2,5-дюймових або 3,5-дюймових відсіків SAS3/SATA3 із можливістю «гарячої» заміни, а також два вбудованих слоти PCI-E M.2 та два внутрішніх SATA SSD висотою 7мм. Одновузлова система також підтримує два задніх 2,5-дюймових відсіки для дзеркалювання ОС і чотири додаткових відсіки NVMe U.2 для швидкого кешування. Система підтримує 1,6 петабайт оптимізованого сховища при максимальній конфігурації, плюс до 60 ТБ SSD через NVMe із заднім доступом. Одно- та двовузлові системи використовують масштабовані процесори Intel Xeon третього покоління в конфігурації з двома сокетами з 16 слотами DIMM на вузол сервера.

Просто подвійні системи зберігання

Сервер зберігання Simply Double від Supermicro-це провідне в галузі рішення для доставки контенту. В сьогоднішньому анонсі представлені покращення в плані продуктивності та сервісного обслуговування, підтримки масштабованих процесорів Intel Xeon третього покоління в конфігурації з двома сокетами з 16 модулями DIMM. При цьому зберігається та сама щільність обсягу. Підтримується до чотирьох задніх гнізд U.2 NVMe з можливістю гарячої заміни, що дозволяє користувачам додавати флеш-пам'ять без шкоди для будь-якого з 24-х відсіків для зберігання даних SAS/SATA 3,5 ”. Інноваційний дизайн шасі покращує потік повітря та спрощує доступність системних послуг до таких компонентів, як материнська плата, процесор, пам'ять, слоти PCI-E, внутрішні відсіки для дисків та задні відсіки. Поряд з цими механічними удосконаленнями, систему можна налаштувати за допомогою опцій контролера RAID на базі PCI-E 4.0 або контролера SAS в режимі IT.