Міні-ігровий ПК забезпечує безкомпромісну продуктивність при невеликих розмірах

Комплект Intel NUC 11 Extreme забезпечує високоякісний ігровий досвід

Компанія Intel анонсувала Intel® NUC 11 Extreme Kit (під кодовою назвою «Beast Canyon»), високомодульний настільний ПК, спроектований для забезпечення феноменального досвіду для ігор, потокової передачі та запису. З найновішими процесорами Intel® Core ™ 11-го покоління, підтримкою повнорозмірних дискретних відеокарт і повним набором портів вводу/виводу, Intel NUC 11 Extreme Kit забезпечує високопродуктивний ігровий процес і плавну, захоплюючу візуальну ефективність.

Компактні Intel NUC 11 Extreme розроблені, щоб забезпечити потужний, захоплюючий ігровий досвід. Вони надають великі можливості підвищення  продуктивності, мають хороші характеристики модульності та багато комунікаційних портів.

Чому це важливо

Найпродуктивніший Intel NUC все ще пропонує преміальний і оптимізований за розміром ПК набір для створення інноваційних настільних комп'ютерів, що відповідають унікальним потребам продуктивності геймерів. Intel NUC 11 Extreme Kit обладнаний сучасними апаратними компонентами у дуже мінімалістичному корпусі надає таку саму функціональність та потужність, як ігрові персональні комп’ютери звичного розміру. Також пропонуються кастомізовані варіанти дизайну.

Про малий розмір, велику продуктивність

Немає межі можливостям – процесор Intel® Core ™ i9 11-го покоління з вісьмома ядрами, 16 потоками та частотою до 5,0 ГГц., а також доступні з розблокованим процесором Intel® Core ™ i7 11 -го покоління. Додаткові функції включають:

  • Два порти Thunderbolt 4, Intel Wi-Fi 6E, 2,5-гігабітний порт Intel® Ethernet та внутрішній блок живлення 650 Вт.
  • Повнорозмірна дискретна відеокарта, до 64 ГБ двоканальної пам’яті та більше можливостей зберігання завдяки чотирьом слотам M.2.
  • Відкидна кришка шасі для спрощення модернізації.
  • Три великі 92 -мм вентилятори зберігають прохолоду та тишу протягом кількох годин нагрітого ігрового процесу.
  • Підсвітка RGB та змінний логотип RGB спереду означають, що кожен комплект може мати власний фірмовий дизайн зсередини та зовні.

Очікується, що нові Intel NUC 11 Extreme Kits стануть доступними з третього кварталу 2021 року.