Програма AI Breakthrough Awards справедливо відзначила виняткові можливості AIRI

Платформа Pure Storage AIRI® названа ‘Найкращим AI-рішенням для Big Data’ у 2021 році, в рамках програми нагородження за досягнення в області штучного інтелекту

AI Breakthrough, провідна організація, що займається аналізом ринку, та відзначає провідні компанії, технології та продукти на світовому ринку штучного інтелекту (AI), оголосила, що Pure Storage® – новатор у сфері ІТ, що надає сховище як послугу у мультихмарному світі. Він був обраний переможцем премії «Найкраще рішення AI для Big Data» у четвертій щорічній програмі AI Breakthrough Awards за своє інфраструктурне рішення AIRI®.

Створена на базі уніфікованої платформи для швидкісного зберігання файлів і об’єктів (UFFO) Pure FlashBlade®, AIRI пропонує організаціям просту та гнучку інфраструктуру для задоволення вимог AI у будь-якому масштабі. AIRI гнучко адаптується до вимог бізнесу, коли моделі АІ переходять від прототипу до розгортання. Рішення працює з однією універсальною системою штучного інтелекту, яка пропонує оптимальні ресурси для кожного навантаження та об'єднує різні середовища в єдину еластичну інфраструктуру АI.

Системи NVIDIA® DGX A100™ і платформа FlashBlade в рамках AIRI замінюють продуктивність стійок застарілих технологій, пропонуючи спеціалістам з обробки даних потужність великого суперкомп'ютера для будь-якої ініціативи з штучного інтелекту. AIRI пропонує графічні процесори (GPU), масштабований флеш і прямий доступ до пам'яті (RDMA), які переміщують великі навантаження даних.

«Традиційні підходи до інфраструктури АІ часто призводять до розростання кількості  серверів та сховищ які мають перевитрати ємності, або недовантажені AI. Складність застарілих рішень стримує підприємства від переходу до нової ери штучного інтелекту», – сказала Емі Фаулер (Amy Fowler), віце-президент стратегії та рішень для FlashBlade в Pure Storage. «AIRI пропонує сучасну платформу, що відповідає унікальним вимогам аналітики, навчання та висновування. Ми неймовірно пишаємось тим, що отримали цю нагороду за прорив у галузі штучного інтелекту 2021 року як визнання нашого інноваційного підходу в прагненні створенні інфраструктури AI реальністю».

Дізнатися детальніше>>