З вбудованною графікою AMD Radeon™

AMD представляє процесори Ryzen ™ 5000 серії G із вбудованою графікою Radeon ™

Процесори серії AMD Ryzen™ 5000 забезпечують неймовірно високу продуктивність, незалежно від того, чим ви займаєтесь – граєте в найсучасніші ігри або проектуєте хмарочос або ж обробляєте наукові дані.

Перевершуючи очікування

Настільні процесори AMD Ryzen™ 5000 прокачують найвимогливіші ігри та вирішують багатопотокові завдання, такі як робота з 3D графікою або рендеринг відео та компайлінг програмного забезпечення. Процесори AMD Ryzen ™ 5000-ї серії з 16 ядрами, 32 потоками, тактовою частотою до 4,9 ГГц та до 72 МБ кеш-пам'яті забезпечують продуктивність на якісно новому рівні.

Перемагати разом з сучасними технологіями 

Грайте впевнено! Настільні процесори AMD Ryzen ™ 5000 – це неперевершена продуктивність за рахунок використання новітніх технологій.Precision Boost 2 and Precision Boost Overdrive. Хочете більше? Отримайте максимум графіки та пропускної здатності пам'яті за допомогою PCIe® 4.0 на окремих процесорах із сумісністю з Resizable BAR. Охолоджуючись під тиском, ці процесори продовжують традицію AMD Ryzen™ виняткової продуктивності архітектури – 7нм на ват.

Неперевершена збірка

Налаштування та адаптація обладнання ще ніколи не були такими легкими. Настільні процесори AMD Ryzen ™ 5000-ї серії готові для швидкого встановлення на AMD 500 та на окремих материнських платах 400-ї серії з можливістю простого оновлення BIOS. Також, їх можна доналаштувати та доопрацювати за допомогою використання Ryzen™ Master.

Бажаєте негайно почати гру? Завантажуйте AMD StoreMI та отримуйте сховище на HDD зі швидкістю SSD.

AMD Ryzen™ 7 5700G

Інтегрована графіка: Radeon™ Graphics
Кількість ядер: 8
Кількість потоків: 16
Максимальна тактова частота: 4.6GHz
Тактова частота процессора: 3.8GHz
Потужність TDP / TDP: 65W

AMD Ryzen™ 5 5600G

Інтегрована графіка: Radeon™ Graphics
Кількість ядер: 6
Кількість потоків: 12 Max
Максимальна тактова частота: 4.4GHz
Тактова частота процессора: 3.9GHz
Потужність TDP / TDP: 65W