Конференц-камера Logitech MEETUP та бізнес-вебкамера Logitech BRIO за спеціальною ціною

Ми раді поділитися з вами новою акційною пропозицією на два найбільш популярних рішення для відеоконференцзв'язку:

Знижка на Logitech MEETUP – 200 у.о.!

Знижка на Logitech BRIO – 40 у.о.!

Акція діє з 09.08.2021 р. до 30.09.2021 р. на всі замовлення MEETUP та BRIO, а також на комплексні рішення для невеликих приміщень, що включають в себе міні-ПК з встановленим образом популярного додатку для відеозвя’зку (MS Teams, ZOOM або Google Meet): 

  • LTAPMSTSMALLi5-11CIS (з міні-ПК Intel NUC 11 MS Teams у комплекті)

  • LTAPLTMSTSMALLCIS (з міні-ПК Lenovo Tiny MS Teams у комплекті)

  • LTAPZOOMSMALLi5-11CIS (з міні-ПК Intel NUC 11 ZOOM у комплекті)

  • LTAPMUOGGLCTL/2 (з міні-ПК Cromebox GoogleMeet у комплекті)

За додатковою інформацією звертайтеся до менеджеру з розвитку бізнесу Logitech в Україні — Андрія Вахмяніна, a.vakhmianin@asbis.ua, (050) 353-23-27.

Можливості конференц-камери Logitech MEETUP

Ідеальне рішення для невеликих переговорних кімнат, MEETUP поєднує надзвичайно велику функціональність в компактному та стильному форм-факторі.

Надширокий кут огляду 120° камери з якістю зображення до 4К забезпечує безперешкодне онлайн-спілкування учасників, які розміщені у малих конференц-залах та кімнатах для перемовин. Мінімалістичний “все-в-одному” форм-фактор дозволяє економити простір та позбутися додаткових комутаційних кабелів, а 3 вбудовані мікрофони з функцією придушення луни та сторонніх шумів забезпечують ефект присутності усім участникам перемовин. 

Окремою перевагою камери є функція комп’ютерного розпізнавання образів за технологією RightSight™, завдяки чому MeetUp автоматично кадрує і масштабує зображення так, щоб в кадр потрапив кожен присутній в приміщенні.

Докладніше: https://www.logitech.com/ru-ru/products/video-conferencing/conference-cameras/meetup-conferencecam.960-001102.html?crid=1689

Вебкамера бізнес-класу Logitech BRIO 4к Ultra HD

Logitech Brio — найкраща і найсучасніша веб-камера для бізнесу з усіх, що пропонуються нашою компанією. Завдяки підтримці великої кількості найновітніших технологій камера Brio встановлює новий стандарт відеозв’язку з високою роздільною здатністю Ultra HD 4K.

Об’єкти зйомки завжди будуть виглядати чудово, незалежно від рівня освітленості приміщення, в тому числі при недостатності світла або при висококонтрастному освітленні, а також під прямими сонячними променями, — адже ця камера підтримує технологію покращення зображення RightLight™ 3 та HDR. 

Brio є сертифікованою моделлю бізнес-класу і оснащена інтегрованими оптичними та інфрачервоними датчиками, а також підтримує функцію розпізнавання облич Windows Hello.

Докладніше: https://www.logitech.com/ru-ru/products/webcams/brio-4k-hdr-webcam.960-001106.html?crid=34

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один з найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.
Приєднуйтесь до Logitech на
 logitech.com, у блозі компанії та у @Logitech. 

Про компанію АСБІС-Україна

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.
Більше інформації: www.asbis.ua