Компанія Intel оптимізувала свої останні платформи для робочих станцій для більш професійного рівня.

Intel представляє нові процесори Xeon W-3300

Intel представили найновіше покоління процесорів Intel® Xeon® W-3300, які вже сьогодні можна придбати через партнерську мережу системних інтеграторів. Створені для професійних користувачів робочих станцій, процесори Intel Xeon W-3300 пропонують безкомпромісну продуктивність, розширені можливості платформи, безпеку на рівні організації та надійність в однопроцесорному рішенні.

Процесори Intel Xeon W-3300 грамотно розроблені так, щоб розширювати межі продуктивності завдяки новій архітектурі процесорного ядра, яка трансформує можливості користувачів під час роботи із робочими станціями.

Чому це важливо

Процесори Intel Xeon W-3300 створені для професійних застосунків наступного покоління із багатопоточними робочими навантаженнями та інтенсивними операціями введення-виведення. Сценарії використання процесорів включають штучний інтелект (ШІ), архітектурні, інженерні та будівельні застосунки, а також створення медійно-розважального контенту. Завдяки новій архітектурі процесорного ядра та провідним технологіям, процесори Intel Xeon W-3300 забезпечують високу потужність, цілісність даних та безкомпромісну продуктивність робочих станцій.

Про нові процесори Intel Xeon W-3300

П’ять нових процесорів (W-3375, W-3365, W-3345, W-3335 та W-3323) забезпечують неперевершене виконання завдяки розширеним можливостям платформи в однопроцесорних рішеннях. Вони включають до 38 обчислювальних ядер і 76 обчислювальних потоків із технологією Intel® Hyper-Threading Technology, частоти до 4.0 ГГц, 64 лінії PCIe 4.0 і до 4 ТБ оперативної пам’яті DDR4-3200 з технологією корекції помилок (ECC).

Процесори Intel Xeon W-3300 мають нову архітектуру процесорного ядра, чим представляють нову еру потужності та ефективності у порівнянні з попереднім поколінням:

  • У 2,5 раза більша максимальна підтримка оперативної пам’яті та до 31% пропускна здатність пам'яті.
  • Прискорення до 45% багатопоточного виконання при роботі з Cinema 4D.
  • До 26% швидший попередній рендерінг в AutoDesk Maya.
  • До 20% швидше редагування і кодування в роботі з Adobe Premiere Pro.
  • До 27% швидший фінальний 3D рендерінг в AutoDesk Maya.

  Додаткові технології включають:

  • Частоту до 4.0 ГГц завдяки технології Intel® Turbo Boost 2.0.
  • Підтримку Intel® Deep Learning Boost для оптимізації робочих навантажень машинного навчання.
  • Підтримку до 4 ТБ 8-канальної оперативної пам’яті DDR4-3200.
  • Підтримку векторних інструкцій Intel® AVX-512.
  • Підтримку пам’яті з корекцією помилок (Error-correcting code (ECC).
  • Вбудовані технології надійності, доступності та зручності обслуговування (RAS – reliability, availability, serviceability).
  • Підтримку твердотільних накопичувачів сімейства Intel Optane SSD P5800X.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Intel Corporation – американська технологічна компанія, провідний виробник електронних пристроїв та комп'ютерних компонентів, включаючи мікропроцесори та набори системної логіки (чіпсети). Корпорація є винахідником мікропроцесорів серії x86, якими оснащено більшість персональних комп'ютерів на планеті, і є другим за величиною світовим виробником напівпровідникових чіпів.