Комплексна безпека будівель з домофоном Ubiquiti UniFi Access Intercom

Надайте своїм клієнтам найкращі технології доступу до будівлі.

Традиційні домофонні системи часто призводять до розчарувань, таких як втрачені доставки та пропущені відвідувачі, і, що більш важливо, створюють проблеми з безпекою. Ubiquiti вирішила ці проблеми, переосмисливши систему внутрішнього зв’язку з нуля.

Представляємо UniFi Access Intercom (UA-Intercom) – міцну, всепогодну домофонну систему, розроблену з урахуванням унікальних вимог сучасних житлових і комерційних будівель. Завдяки над яскравому 7-дюймовому сенсорному дисплею, кришталево чистому двосторонньому аудіо та вбудованому освітленню, Intercom революціонізує керування входом і легко інтегрується з будь-якою наявною системою UniFi Access через під’єднання до концентратора UniFi Access з підтримкою PoE.

  • Надяскравий сенсорний дисплей. Кришталево чіткий інтерфейс дає змогу легко орієнтуватися мешканцям і відвідувачам. Більше ніякої плутанини біля дверей!
  • Вбудована камера. Відеомоніторинг у реальному часі дає змогу бачити, хто перебуває біля входу. Це підвищує безпеку та спокій.
  • Кришталево чистий двосторонній звук. Спілкування з відвідувачами без зайвого клопоту, чи то доставка, чи то дружнє привітання. Більше ніяких криків через зачинені двері!
  • Вбудоване освітлення . Освітлює вхід навіть в умовах цілковитої темряви, поєднуючи безпеку та зручність.
  • Універсальні методи доступу. Безшовне підключення до концентратора доступу з PoE. Встановлення не займе багато часу, а сумісність гарантована.

Це ваша золота можливість! Запропонуйте своїм клієнтам майбутнє контролю доступу.

Щоб дізнатися більше про всепогодну домофонну систему UniFi Access Intercom (UA-Intercom) та з питань придбання, звертайтесь до свого менеджера або пишіть на vad-sales@asbis.ua.