Canyon-box: весняне оновлення гаджетів

Справжня весна надворі, а отже, час подумати про гаджети для прогулянок, спорту та активного відпочинку.

Команда редакції SPEKA вирішила розпакувати кілька новинок від бренду Canyon: смартгодинники, бездротові гарнітури та портативну колонку. До редакції прибув бокс від Canyon з побажанням доброї та приємної весни, і після невеликої «бійки» кожен обрав собі пристрій та активно використовував тиждень, а потім написав чесний відгук. 

Готові дізнатися про весняні новинки? Поїхали!

  • Смартгодинник Maverick SW-83 з GPS-модулем – це розумний годинник, розроблений для любителів фітнесу, які хочуть стежити за активністю на природі та залишатися на зв’язку за будь-яких обставин. Ідеально підходить для бігунів, велосипедистів і туристів, оскільки він оснащений високоточним модулем GPS, має потужну батарею та  повне водонепроникнення за стандартом IP68.
  • Жіночий смартгодинник Semifreddo SW-61 – з цим годинником у вас буде все під контролем. Він оснащений функціями: лічильник кроків, таймер, секундомір, вимірювання тиску, насичення крові киснем, сердечний ритм. Має режим тренувань (25 видів активностей), погода, моніторинг сну. Є навіть жіночий календар та функція глибокого дихання. Для людини, яка намагається вести здоровий спосіб життя, Semifreddo SW-61 просто знахідка. Для роботи просто встановіть фірмовий застосунок Canyon Life для iOs та Android.
  • Легка гарнітура з гарним звучанням Ego GH-13 – буде працювати настільки добре, що навіть підвищить ваше самолюбство. Вона зручні й легкі, має непоганий звук та приємну ціну і є гарним прикладом якісної гарнітури не за всі гроші світу.
  • Бездротова гарнітура OnRiff 10 –  виглядає, як звичайні навушники з великими зручними амбушурами, проте вони мають чудове звучання, технологію ANC, яка відфільтровує всі небажані шуми, що забезпечує кришталево чистий звук та працюють до 25 годин на одному заряді завдяки енергоефективному Bluetooth 5.3.
  • Портативна колонка OnMove 15 – чудово підійде під сучасні стилі музики, досить непогано звучить на середніх частотах, тож підійде під більшість музики загалом. Гучності колонки цілком вистачить як для використання вдома, так і у компанії друзів на природі. Є можливість налаштування еквалайзера, що також допомагає підлаштувати звучання під свої смаки.

На думку команди SPEKA, вище згадані гаджети Canyon справляють приємне враження, адже це якісні девайси за доступною ціною, які не мають надзвичайних переваг, проте і не мають суттєвих недоліків. Паритет ціни та якості витримано, користування зручне, дизайн ергономічний, функціональність адекватна. Загальна позитивна риса усіх пристроїв — хороша батарея, легкість користування та екологічність продукції.