Чому Intel® Ethernet – це відмінний вибір для мережевого підключення

Мережеві адаптери Intel® Ethernet серії 800 підтримують швидкість до 100 Гбіт/c і включають інноваційні та універсальні можливості для оптимізації продуктивності робочих навантажень.

Продуктивність хмарних додатків

Забезпечують пропускну здатність і підвищену пропускну здатність додатків, необхідну для складних хмарних робочих навантажень, включаючи периферійні служби, веб-сервери, додатки баз даних, сервери кешування і цільові сховища.

Оптимізація комунікаційних робочих навантажень

Забезпечуть оптимізацію класифікації та сортування пакетів для мереж з високою пропускною здатністю і робочих навантажень зв’язку, включаючи мобільне ядро, мережу 5G RAN і мережеві пристрої.

Підтримка гіперконвергентних рішень

Широкий асортимент адаптерів серії 800 з різною кількістю портів і різними форм-факторами забезпечує продуктивність при ефективному використанні серверних процесорів. Підвищуйте ефективність додатків і продуктивність мережі за допомогою інноваційних і універсальних можливостей, що оптимізують високопродуктивні серверні робочі навантаження, такі як NFV, сховища, HPC-AI та гібридні хмари.

Універсальність і гнучкість для центру обробки даних

Інструмент налаштування портів Ethernet доступний в мережевих адаптерах Intel Ethernet серії 800 100GbE 1 і пропонує універсальне рішення для мережевих середовищ з високою щільністю і обмеженою кількістю портів. Один порт стає вісьмома портами 10GbE, чотирма портами 25GbE і більше – до шести конфігурацій на вибір.