Supermicro анонсує майбутнє сімейство серверів X14 із підтримкою процесора Intel® Xeon®6

Компанія Supermicro повідомила про підготовку серверів сімейства X14, в основу яких ляжуть процесори Intel Xeon Sierra Forest та Granite Rapids (Xeon 6). Йдеться про стійкові системи, оптимізовані для забезпечення високої продуктивності та енергетичної ефективності.

Для пристроїв серії X14 заявлена підтримка GPU та DPU нового покоління, оперативної пам’яті DDR5, інтерфейсу PCIe 5.0, накопичувачів NVMe з підтримкою PCIe 5.0 та стандарту CXL 2.0.

Йдеться про підготовку серверів з повітряним охолодженням та прямим рідинним охолодженням Direct-to-chip. Системи розраховані на роботу в дата-центрах із температурою навколишнього повітря до +40 °C. Сервери спроектовані відповідно до стандарту NIST 800-193. Живлення забезпечать надійні блоки із сертифікатом 80 Plus Titanium.

У сімейство Supermicro X14 увійдуть рішення для задач ІІ з прискорювачами на базі GPU, універсальні сервери, моделі SuperBlade для НРС-завдань, аналітики даних та хмарних платформ, СГД формату 1U та 2U з підтримкою накопичувачів DSFF E1.S та E3.S, а також сервери серій Hyper, Hyper-E, CloudDC, BigTwin, GrandTwin та Edge.

Компанія Supermicro також повідомляє, що будуть доступні двопроцесорні сервери загального призначення для вирішення повсякденних завдань корпоративного рівня. Крім цього, готуються робочі станції для додатків ІІ, 3D-дизайну та ін.

Щоб дізнатися більше про платформу Supermicro X14, завітайте на www.supermicro.com/x14

Ваші запити на обладнання Supermicro та Graid Technology надсилайте на адресу supermicro@asbis.ua.