ASBIS підписала дистриб’юторську угоду зі швидкозростаючою SaaS-компанією ProMobi Technologies.

Scalefusion UEM буде доступне в сорока шести європейських країнах, а також на Близькому Сході та в Африці, з планами подальшого розширення на інші території, де присутня або буде присутня ASBIS Group.

Портфель продуктів ASBIS буде доповнено Scalefusion, провідним програмним забезпеченням для управління мобільними пристроями та кінцевими точками, що дає змогу підприємствам забезпечити безпеку та управління парком мобільних пристроїв і різних кінцевих точок, у тому числі смартфонами, планшетами, ноутбуками, міцними пристроями (rugged devices – електронні пристрої для роботи в екстремальних умовах), POS і цифровими екранами (digital signage). Рішення Scalefusion широко використовуються в різних галузях, серед яких: виробництво, роздрібна торгівля, транспорт і логістика, будівництво і нерухомість, готельний бізнес, телекомунікації та програмне забезпечення, нафтогазова галузь, державний сектор, фінансові установи та інші соціально значущі сектори.

«Ми з великою наснагою сприйняли можливість розширення портфеля ASBIS за рахунок додавання Scalefusion MDM/UEM, що пропонує ефективні рішення для вирішення завдань, пов’язаних з мобільністю. Ми раді надати нашим клієнтам найкращі у своєму класі продукти, які дадуть їм змогу підвищити мобільність і оптимізувати бізнес-операції. Прагнення Scalefusion до інновацій і передових технологій органічно поєднується з нашим прагненням йти в ногу з часом і пропонувати клієнтам найсучасніші та найефективніші рішення. Ми сподіваємося на успішну співпрацю, яка принесе користь нашим клієнтам і зміцнить наші позиції як провідного постачальника інноваційних технологічних рішень», – заявив Марек Хоріл, директор з маркетингу продуктів ASBIS.

«Ми дуже раді співпраці з ASBIS Enterprises Plc в якості партнера з дистрибуції Scalefusion. Їхня спеціалізація і послужний список як провідного дистриб’ютора, розробника і постачальника продуктів ICT, IoT і робототехніки дуже цікаві. Ми з нетерпінням чекаємо початку співпраці з їхньою талановитою командою, щоб поширити наше рішення для управління мобільними пристроями та єдиного управління робочими точками в їхній широкій дистриб’юторській мережі», – прокоментував Нітеш Бхалотіа, керівник відділу продажів компанії Scalefusion.

Про Scalefusion

ProMobi Technologies пропонує провідне рішення Unified Endpoint Management під брендом Scalefusion. Scalefusion UEM дає змогу організаціям забезпечувати безпеку та керувати робочими точками, включно зі смартфонами, планшетами, ноутбуками, міцними пристроями, касовими терміналами та цифровими екранами (digital signage), а також застосунками та контентом. Система підтримує управління пристроями на базі Android, iOS, macOS, Windows і Linux і забезпечує оптимізацію операцій з управління пристроями за допомогою функції Scalefusion Remote Troubleshooting.

Понад 8000 компаній по всьому світу реалізують свій потенціал за допомогою Scalefusion, який використовується в різних галузях, як-от транспорт і логістика, роздрібна торгівля, освіта, охорона здоров’я, виробництво, будівництво та нерухомість, готельний бізнес, програмне забезпечення та телекомунікації, фінансові послуги тощо.

Додаткову інформацію можна знайти на сайті: https://www.scalefusion.com