Творчість. Візуалізація. Натхнення. Нове покоління професійної графіки.

Відеокарти для робочих станцій AMD Radeon™ PRO W7900 та W7800

Відеокарти AMD Radeon PRO серії W7000 оснащені першою в світі архітектурою графічного процесора для робочих станцій, заснованою на вдосконаленому чіплеті AMD, що забезпечує реальну мультизадачну продуктивність й неймовірну енергоефективність. Окрім цього нові графічні карти є першими графічними процесорами для професійних робочих станцій, що пропонують новий AMD Radiance Display Engine™ з DisplayPort™ 2.1, який забезпечує чудову якість зображення, більш високу роздільну здатність та більше доступних кольорів, ніж будь-коли раніше.

Графічна карта AMD Radeon PRO W7900, розроблена для екстремальних робочих навантажень, забезпечує пікову продуктивність одинарної точності 61 TFLOPS (FP32), пропонуючи в 1,5 рази вищу середню геометричну продуктивність у порівнянні з тестом SPECviewperf 2020. Він також включає 48 ГБ пам'яті GDDR6, що в 1,5 рази більше ніж 32 ГБ, доступні на відеокарті попереднього покоління. Відеокарта AMD Radeon PRO W7800, створена для важких робочих навантажень, забезпечує пікову продуктивність одинарної точності 45 TFLOPS (FP32) та 32 ГБ пам'яті GDDR6.

Відеокарти для робочих станцій AMD Radeon PRO W7000-серії призначені для того, щоб допомогти професіоналам вкластися в стислі терміни в умовах дедалі більш обмеженого бюджету, забезпечуючи при цьому результати світового рівня. Ключові особливості включають:

  •   Архітектура AMD RDNA 3. Нові обчислювальні блоки спільно використовують ресурси для рендерингу, штучного інтелекту та трасування променів, щоб максимально ефективно використовувати кожен транзистор, забезпечуючи приблизно на 50 % більшу продуктивність трасування променів на обчислювальну одиницю порівняно з попереднім поколінням1. Архітектура AMD RDNA 3 також забезпечує оптимізацію робочих процесів AEC, D&M та M&E для рендерингу, редагування відео та багатозадачності.
  •  Удосконалений чіплетний дизайн — перші у світі графічні процесори для робочих станцій із чіплетним дизайном забезпечують більш високу продуктивність та ефективність, ніж попереднє покоління. Він включає новий 5-нм графічний обчислювальний кристал (GCD), який забезпечує основні функції графічного процесора. Він також включає шість нових 6-нанометрових кристалів кеш-пам'яті (MCD), кожен з яких використовує технологію AMD Infinity Cache™ другого покоління.
  •  Виділене прискорення ШІ та трасування променів другого покоління. Нові інструкції ШІ та підвищена пропускна здатність ШІ забезпечують більш ніж у 2 рази більшу продуктивність порівняно з попередньою архітектурою AMD RDNA 22, а технологія трасування променів другого покоління забезпечує значно більшу продуктивність, ніж попереднє покоління3.
  •  До 48 ГБ пам'яті GDDR6. Дозволяє професіоналам та творцям контенту працювати з найбільшими 3D-моделями та середовищами, редагувати та накладати складні часові шкали з використанням новітніх форматів цифрових кінокамер та відтворювати фотореалістичні зображення з трасуванням променів із неперевершеною якістю.
  •  Неперевершена продуктивність робочої станції. Відеокарти AMD Radeon PRO W7000- серії доповнюють процесори AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO, забезпечуючи потужність, необхідну для швидкого та ефективного виконання ресурсомістких творчих, виробничих та візуальних робочих навантажень. Графіка для робочих станцій AMD Radeon серії PRO та процесори Ryzen Threadripper PRO забезпечують виняткову продуктивність, надійність та стабільність для роботи критично важливих професійних програм.

ПРОДУКТОВА СПЕЦИФІКАЦІЯ

Для замовлення та консультації – зв'яжіться з вашим менеджером ASBIS зараз або на market.asbis.ua

1 Підвищення продуктивності RAYTRACING на 50 % на кожний CU На основі результатів внутрішньої лабораторії продуктивності AMD, проведених у листопаді 2022 року, вимірюється кількість променів з непрямими викликами на графічному процесорі W7900 порівняно з графічним процесором W6800. РПВ-428
 2 RPW-429: «прискорення штучного інтелекту до 2,7x» На основі внутрішніх вимірювань AMD, листопад 2022 р., порівняння Radeon PRO W7900 з тактовою частотою 2,5 ГГц з 96 CU, що виконують у 2 рази більше математичних операцій Bfloat16 за такт порівняно з графічним процесором W6800 із тактовою частотою 2,25 ГГц. Boost Clock та 80 Cus видають 1X математичних операцій Bfloat16 за такт.
 3 RPW-428: на 50 % більше продуктивності RAYTRACING на кожен CU На основі результатів внутрішньої лабораторії продуктивності AMD, проведених у листопаді 2022 року, за виміром кількості променів з непрямими викликами на графічному процесорі W7900 порівняно з графічним процесором W680.