У категоріях «Технології опалення та кондиціонування повітря» та «Smart продукти»

AENO Premium Eco Smart Обігрівач – переможець премії Red Dot Award 2023

Престижна премія Red Dot Award опублікувала списки переможців Product Design 2023AENO Premium Eco Smart Heater отримав нагороди у двох номінаціях – «Технології опалення та кондиціонування повітря» та «Smart продукт» за видатний дизайн, високу якість та інновації у сфері обігріву будинку. Енергоефективна робота та розширені можливості керування AENO Premium Eco Smart Хітера забезпечують комфортний обігрів приміщення, а лаконічний дизайн пасуватиме до інтер’єру будь-якого будинку чи офісу.

Журі відзначило передовий обігрівач AENO, який поєднує в собі функції енергоефективного опалення із сучасними можливостями управління. Ним можна керувати віддалено за допомогою застосунку AENO, що дозволяє користувачам встановлювати розклад, регулювати температуру обігріву та контролювати споживання енергії в режимі реального часу. У розділі «Технології опалення та кондиціонування» на сайті Red Dot є вичерпний опис функціоналу та коментарі журі:

«Основною особливістю AENO Premium Eco Smart Хітера є корпус із загартованого скла товщиною лише 11 мм. На передній частині немає гвинтів або металевих деталей, тому пристрій виглядає мінімалістично та елегантно. На корпусі обігрівача є лише кнопка живлення – подальше управління здійснюється через застосунок. Обігрівач можна розмістити на підлозі за допомогою підставки або закріпити на стіні. Інфрачервона технологія використовує прямі промені для швидкого та економічного обігріву приміщення. Обігрівач доступний у чорному та білому кольорах. Журі підкреслило лаконічний дизайн пристрою: «Хітер – взірець мінімалістичного дизайну, тому пасуватиме до будь-якого інтер’єру та надасть йому вишуканості».

Журі конкурсу, також, високо оцінило smart функції та дизайн хітера. В результаті ми отримали сучасний стильний обігрівач із smart керуванням через мобільний застосунок та лише однією кнопкою ввімкнення на корпусі приладу. У розділі «Smart продукт» вийшла чудова рецензія на AENO Premium Eco Smart Heater від членів журі:  «AENO Premium Eco Smart Хітер – це обігрівач, який поєднує smart функції з енергозберігаючими технологіями та мінімалістичним зовнішнім виглядом. Всього дві надзвичайно тонкі панелі із загартованого скла та інфрачервоний нагрівальний елемент між ними. І одночасно із лаконічним дизайном ми маємо широкі можливості обігріву – адаптування температури обігріву, регулювання кімнатної температури та графік опалення, сенсор захисту від падіння та таймери. Скляний фасад обігрівача представлений у чорному або білому кольорах. Всі налаштування роботи, а, також, контроль за споживанням електроенергії здійснюються через застосунок AENO, на обігрівачі знаходиться лише кнопка ввімкнення із підсвічуванням. «Розумна функціональність, зручне управління та мінімалістичний дизайн тут гармонійно поєднуються», — підкреслило журі.

Red Dot Design Award — це найпрестижніший конкурс у сфері дизайну у світі. Група міжнародних експертів оцінює тисячі робіт на основі таких критеріїв, як інноваційність, функціональність та естетичність. Отримання нагороди є свідченням того, що AENO прагне до досконалості та інновацій у сфері опалення будинків.

Переможці були оголошені ще в квітні, але традиційно список продуктів та онлайн-презентації оновлюються на щорічній церемонії нагородження Red Dot Gala, яка цього року відбулася 19 червня в Red Dot Design Museum, в Ессені (Німеччина).

Усі продукти, які отримали нагороди, демонструються світовій аудиторії на онлайн-виставці на Red Dot веб-сайті. Крім подробиць про продукти, креаторів та виробників, потенційні клієнти, журналісти та баєри можуть додатково ознайомитися з коментарями журі та зображеннями продуктів.

AENO Premium Eco Smart Хітер представлений в online презентації на Red Dot веб-сайті від 19 Червня 2023:

–        Технології опалення та кондиціонування: https://www.red-dot.org/project/aeno-premium-eco-smart-heater-63620

–        Smart Продукти: https://www.red-dot.org/project/aeno-premium-eco-smart-heater-65660

AENO Premium Eco Smart Хітер доступний для покупки в Україні у наших партнерів

Про AENO & AENO Premium Eco Smart Heater

AENO — молодий і динамічний бренд розумної побутової техніки, створений міжнародною командою висококваліфікованих інженерів. AENO піклується про клієнтів і прагне постійно вдосконалювати функціональність та розширювати можливості продуктів. Для підвищення якості, оптимізації логістичних процесів для роздрібних мереж і кінцевих споживачів виробнича лінія з виготовлення smart-обігрівачів AENO працює в Європі, в Польщі. AENO є частиною портфоліо брендів ASBIS Enterprises PLC, провідного дистриб’ютора ІТ-продуктів у регіоні EMEA.

Проєкт із розробки smart-обігрівачів AENO стартував у 2020 році. Над створенням продукту працювала міжнародна команда інженерів з України та Польщі. Пристрій виготовляється на сучасному виробництві в Польщі, починаючи з травня 2022 року. У вересні 2022 року було оголошено про вихід продукту на європейський ринок. Premium Eco Smart Heater AENO був представлений на виставці побутової електроніки та побутової техніки IFA Berlin – 2022. Модель доступна для покупки в 23 країнах: Німеччина, Швейцарія, Великобританія, Чехія, Польща, країни Балтії, Угорщина, Хорватія, Румунія, Болгарія та багато інших.

Місія AENO полягає в тому, щоб зробити розумні технології доступнішими, взяти на себе повсякденну рутину та зменшити тягар домашньої роботи. Лінійка продуктів включає: очищувачі повітря, розумні обігрівачі, роботи-пилососи, акумуляторні пилососи, парові швабри, відпарювачі для одягу, чайники, електричні грилі, блендери-суповарки, су-від, вакуумні пакувальники, електричні зубні щітки тощо.

Більше інформації на сайті AENO

Про Red Dot Awards

Нагорода Red Dot Design Award — це один із найбільших конкурсів дизайну у світі, який отримує приблизно 20 000 заявок на рік у трьох напрямках: дизайн продукту, дизайн брендів і комунікацій, концепція дизайну. З 1995 року найкращі продуктові дизайни відзначаються нагородою Red Dot Award: Product Design.

У 2023 році продукти були подані до розгляду у 51 конкурсній номінації. 43 члени журі оцінювали роботи, які надійшли з 60 країн світу. Журі приймали рішення, який із конкурсних проєктів відповідає критеріям нагороди Red Dot або Red Dot: Best of the Best на основі чотирьох принципів: хорошого дизайну, соціально-культурного характеру продукту, технічного фокусу та дизайн експертизу.