Літо – очікувана пора року

Як зробити побут більш комфортнішим і не витрачати дорогоцінний час марно

Однак усі ці приємні справи часто перетинаються з рутинними обов’язками, які забирають багато часу і зусиль. Як зробити побут більш комфортнішим? Як витрачати менше енергії на рутинні процеси та зробити все потрібне за лічені хвилини? 

У партнерському проекті на BIT.UA за участі брендів Canyon та AENO розповідаємо про технологічні рішення, які стануть в пригоді, аби мінімізувати зусилля у прибиранні домівки, рутині з догляду за собою, дотриманні важливих планів та будуть незамінними помічниками. 

На що варто звернути увагу? 

  • Щодня ми піклуємося про своє здоров’я, аби почувати себе краще. Але іноді бракує банального терпіння дочистити зуби потрібну кількість часу та наснаги пройти важливі 10 000 кроків на день. Тут вам допоможуть: смарт-годинник Canyon «Badian» SW-68 та звукова зубна щітка AENO DB1S

  • Кожний день літа – на рахунку. Займаючись щоденними справами вдома, хочеться включити улюблений трек або обмінятись новинами з близькими, зануритися у відповідну атмосферу і сфокусуватись на своїх почуттях. Це буде легше зробити з бездротовою гарнітурною Canyon BTHS-3 та бездротовою стререогарнітурою Canyon TWS-8

  • Влітку витрачати час та зусилля на ручне прибирання – це зовсім не той формат дозвілля, про який ми всі мріємо. У пригоді стануть декілька гаджетів, які поетапно допоможуть з літнім  прибиранням: робот-пилосос AENO RC4Sпилосос акумуляторний AENO SC3, багатофункціональна парова швабра AENO SM1 та ручний відпарювач для одягу AENO GS1

  • Створити справжню атмосферу у домівці чи за містом у колі другів – досить легко. Потрібно просто додати звучання. Бездротова колонка Canyon BSP-8– стане ідеальним компаньйоном вдома, у подорожі або на вечірці.  

  • Влітку неможливо обійтись без пригод, тому беріть із собою зручний рюкзак для ручної поклажі лоукост – авіаліній Canyon CSZ-02 та відправляйтесь у невеликий тріп, щоб зарядитись незабутніми емоціями.  

Нехай це літо стане насиченим на радісні миті та незабутні враження. А про побутові та рутинні справи потурбуються сучасні гаджети, на яких можна сміливо делегувати задачі. Залишаючи енергію та простір у своїй домівці та розкладі на приємні справи та творчість.  

Читати статтю →