Завдяки збільшенню пропускної здатності міжмережевого екрана втричі порівняно з попередніми пристроями SonicWall

Компанія SonicWall втричі збільшила показники захисту від загроз, значно підвищивши загальну вартість володіння за рахунок трьох нових корпоративних міжмережевних екранів

Компанія SonicWall анонсувала три нові високопродуктивні моделі міжмережевих екранів для підприємств та великих організацій – NSa 4700, NSa 6700 та NSsp 13700, які призначені для збільшення пропускної здатності мережі, запобігання сучасним кібератакам, наприклад, з метою здирництва, і безпечного підключення мільйонів користувачів. Нові пристрої, завдяки дуже високій щільності портів у своєму класі, допомагають підприємствам крокувати в ногу з часом в процесі розвитку мереж — і все це при значному зниженні сукупної вартості володіння (СВВ).

Нові міжмережеві екрани NSa ламають стереотипи про витрати, утричі збільшуючи пропускну здатність за рахунок підвищення щільності портів

Міжмережеві екрани SonicWall NSa 4700 та NSa 6700 нового покоління забезпечують пропускну здатність 18 і 36 Гбіт/с, що утричі перевищує продуктивність попередніх аналогічних пристроїв SonicWall. Обидва варіанти також підтримують ключові стандарти шифрування TLS 1.3. 


 

«При проектуванні великих мереж інтерфейси з високою пропускною здатністю вважаються одним із найважливіших компонентів», – сказав власник NW Technology Райан Оорд. «Нова серія NSa SonicWall пропонує варіанти інтерфейсу, які відповідають різноманітним потребам різнопланових та великих мереж».

 NSa можуть похвалитися одним із максимальних значень щільності  портів у своєму класі; NSa 6700 навіть забезпечує підключення як 40G, так і 25G, забезпечуючи багатогігабітний захист від загроз у великих середовищах. Збільшена щільність кількості портів у поєднанні  з надлишковістю обладнання і високою доступністю, дозволяють підприємствам придбавати менше пристроїв, забезпечуючи при цьому безпеку з’єднань у міру зростання мереж. 

NSa 4700 та NSa 6700 забезпечують до 115 000 і 153 000 підключень на секунду відповідно. Вони також підтримують до 2 або 6 мільйонів одночасних підключень DPI і до 4000 або 6000 VPN-тунелей типу «мережа-мережа».

Високопродуктивні міжмережеві екрани NSsp 13700, призначені для захисту максимально швидких і складних середовищ

Новий SonicWall NSsp 13700 являє собою удосконалений міжмережевий екран наступного покоління для забезпечення високошвидкісного захисту від загроз, розроблений для мереж корпоративного класу і MSSP, який підтримує мільйони зашифрованих з’єднань. 

Міжмережевий екран наступного покоління NSsp 13700 забезпечує високу швидкість захисту даних (45,5 Гбіт/с), IPS (48 Гбіт/с) та IPSec (29 Гбіт/с) і має масштабовану апаратну архітектуру з високою щільністю портів. Поряд з іншими новими пропозицями SonicWall, NSsp 13700 підтримує найновіший стандарт шифрування TLS 1.3.

Новий портал Capture Labs надає засоби для досліджень, централізоване сховище

Обмін інформацією та співпраця вважаються надзвичайно важливими складовими захисної позиції організації. SonicWall розширює доступ до досліджень загроз і новинок у сфері інформаційної безпеки завдяки порталу Capture Labs, безкоштовного та централізованого сховища інструментів для досліджень, доступного широкому колу користувачів, де відвідувачі можуть відстежувати зловмисників і залишатися в курсі останніх вразливостей «нульового дня». 

Для якнайшвидшого відновлення портал Capture Labs пропонує єдине сховище для перегляду демаскувальних ознак загроз, відомостей про системи ідентифікації вразливостей, репутації IP та URL-адрес, що дозволяє легко досліджувати загрози в єдиному інтерфейсі. Рекомендації відділу з безпеки продукції та реагування на інциденти SonicWall і блоги аналітиків загроз Capture Labs, де публікуються новини про найостанніші вразливості, сприяють легкому і швидкому пошуку і вжиттю заходів у відповідь на загрози, що виникли, вектори атак або вразливості. 

Спрощення захищеного розгортання програмно-визначуваних глобальних комп’ютерних мереж за допомогою нових можливостей оркестрації та моніторингу

У підприємств, постачальників послуг, державних установ та провайдерів послуг керованої безпеки (MSSP) з’явилася можливість ефективно керувати великомасштабними розгортаннями за допомогою вбудованого у хмару диспетчера мережевої безпеки (NSM) SonicWall, що забезпечує єдиний, простий у використанні хмарний інтерфейс для оптимізації керування, аналітики та звітності. 

NSM 2.3 дозволяє командам мережевої інфраструктури швидко усувати неполадки і проблеми, контролюючи безпечні ландшафти SD-WAN у режимі реального часу. Адміністратори можуть контролювати працездатність і продуктивність повних середовищ SD-WAN для забезпечення узгоджених конфігурацій і оптимальної продуктивності додатків. 

Організація середовища SD-WAN тепер здійснюється за рахунок нового та інтуїтивно зрозумілого робочого процесу SonicWall з автономним керуванням. Крім того, для ефективного налаштування тисяч віддалених міжмережевих екранів використовуються шаблони. 

Для забезпечення правильного налаштування VPN-підключення між сайтами у підприємств також з’явилася можливість використовувати процес налаштування за допомогою майстра NSM, а також інструменти моніторингу для відстеження підключень і забезпечення оптимальної продуктивності. 

Оптимізація продуктивності за рахунок підвищення доступності мережі, моніторингу та звітності

Контроль використання Інтернету співробітниками та їх поведінки в мережі може бути серйозною проблемою для організацій. SonicWall забезпечує підвищену простежуваність мережі і можливості створення звітів для пристроїв захисту, користувачів, VPN-підключень та багато іншого. 

SonicWall Analytics 3.1 надає звіти про продуктивність, які дозволяють аналізувати використання мережі і поведінку співробітників в Інтернеті. Моментальні знімки і деталізовані звіти дозволяють класифікувати дії користувачів у мережі за групами продуктивності, наприклад продуктивними, непродуктивними, прийнятними, неприйнятними або індивідуально заданими групами. 

Засоби деталізації дозволяють аналітикам легко і швидко зводити й досліджувати запитувані дані на рівні користувачів, а також встановлювати засоби, що ґрунтуються на фактичних даних, і регулюються стратегією, для вразливих користувачів та додатків у міру їх розгортання у процесі виявлення. 

Нові звіти VPN дозволяють організаціям узагальнювати інформацію про те, до яких ресурсів компанії здійснюється доступ всередині VPN-тунелей, а також обсяг пропускної здатності, і хто їх використовує. Адміністратори мережі можуть використовувати цю інформацію для моніторингу критично важливих для бізнесу додатків, керування або формування трафіку та планування збільшення пропускної здатності. 

Розширення мережевого доступу з нульовою довірою (Zero-Trust Security) за рахунок ретельнішого контролю

SonicWall також дозволяє здійснювати перевірку стану пристроїв за допомогою SonicWall Cloud Edge Secure Access 1.1, і надає можливість керування мережевим трафіком, який забезпечує контроль доступу до ресурсів залежно від груп користувачів, IP-адрес, портів та мережевих протоколів.

Компанія SonicWall анонсувала три нові високопродуктивні моделі міжмережевих екранів для підприємств та великих організацій – NSa 4700, NSa 6700 та NSsp 13700, які призначені для збільшення пропускної здатності мережі, запобігання сучасним кібератакам, наприклад, з метою здирництва, і безпечного підключення мільйонів користувачів. Нові пристрої, завдяки дуже високій щільності портів у своєму класі, допомагають підприємствам крокувати в ногу з часом в процесі розвитку мереж — і все це при значному зниженні сукупної вартості володіння (СВВ). 

«Зростаючий обсяг атак зловмисників змушує підприємства та урядові установи оперативно оцінювати свої можливості щодо пом’якшення наслідків та зміцнювати свої позиції у сфері безпеки»
, – заявив президент і генеральний директор SonicWall Білл Коннер. «Недавня хвиля кібератак, які отримали широкий розголос, вивела безпеку на перше місце у списку пріоритетів. Ми зробимо все можливе для того, щоб допомогти, і надамо велику кількість варіантів для ефективного, з точки зору витрат, захисту навіть найбільших об’єктів інфраструктури. Завдяки більшій щільності розміщення портів і збільшеній пропускній здатності, нові пропозиції блискавично змінюють традиційну структуру витрат. Це пов’язано з тим, що організаціям потрібно менше пристроїв для захисту одного й того самого середовища».

Нові міжмережеві екрани NSa ламають стереотипи про витрати, утричі збільшуючи пропускну здатність за рахунок підвищення щільності портів

Міжмережеві екрани SonicWall NSa 4700 та NSa 6700 нового покоління забезпечують пропускну здатність 18 і 36 Гбіт/с, що утричі перевищує продуктивність попередніх аналогічних пристроїв SonicWall. Обидва варіанти також підтримують ключові стандарти шифрування TLS 1.3.

 «При проектуванні великих мереж інтерфейси з високою пропускною здатністю вважаються одним із найважливіших компонентів», – сказав власник NW Technology Райан Оорд. «Нова серія NSa SonicWall пропонує варіанти інтерфейсу, які відповідають різноманітним потребам різнопланових та великих мереж».

 Моделі NSa можуть похвалитися одним із максимальних значень щільності  портів у своєму класі; NSa 6700 навіть забезпечує підключення як 40G, так і 25G, забезпечуючи багатогігабітний захист від загроз у великих середовищах. Збільшена щільність кількості портів у поєднанні  з надлишковістю обладнання і високою доступністю, дозволяють підприємствам придбавати менше пристроїв, забезпечуючи при цьому безпеку з’єднань у міру зростання мереж. 

NSa 4700 та NSa 6700 забезпечують до 115 000 і 153 000 підключень на секунду відповідно. Вони також підтримують до 2 або 6 мільйонів одночасних підключень DPI і до 4000 або 6000 VPN-тунелей типу «мережа-мережа».

Високопродуктивні міжмережеві екрани NSsp 13700, призначені для захисту максимально швидких і складних середовищ

Новий SonicWall NSsp 13700 являє собою удосконалений міжмережевий екран наступного покоління для забезпечення високошвидкісного захисту від загроз, розроблений для мереж корпоративного класу і MSSP, який підтримує мільйони зашифрованих з’єднань.

 Міжмережевий екран наступного покоління NSsp 13700 забезпечує високу швидкість захисту даних (45,5 Гбіт/с), IPS (48 Гбіт/с) та IPSec (29 Гбіт/с) і має масштабовану апаратну архітектуру з високою щільністю портів. Поряд з іншими новими пропозицями SonicWall, NSsp 13700 підтримує найновіший стандарт шифрування TLS 1.3.

Новий портал Capture Labs надає засоби для досліджень, централізоване сховище

Обмін інформацією та співпраця вважаються надзвичайно важливими складовими захисної позиції організації. SonicWall розширює доступ до досліджень загроз і новинок у сфері інформаційної безпеки завдяки порталу Capture Labs, безкоштовного та централізованого сховища інструментів для досліджень, доступного широкому колу користувачів, де відвідувачі можуть відстежувати зловмисників і залишатися в курсі останніх вразливостей «нульового дня».

Для якнайшвидшого відновлення портал Capture Labs пропонує єдине сховище для перегляду демаскувальних ознак загроз, відомостей про системи ідентифікації вразливостей, репутації IP та URL-адрес, що дозволяє легко досліджувати загрози в єдиному інтерфейсі. Рекомендації відділу з безпеки продукції та реагування на інциденти SonicWall і блоги аналітиків загроз Capture Labs, де публікуються новини про найостанніші вразливості, сприяють легкому і швидкому пошуку і вжиттю заходів у відповідь на загрози, що виникли, вектори атак або вразливості.

Спрощення захищеного розгортання програмно-визначуваних глобальних комп’ютерних мереж за допомогою нових можливостей оркестрації та моніторингу

У підприємств, постачальників послуг, державних установ та провайдерів послуг керованої безпеки (MSSP) з’явилася можливість ефективно керувати великомасштабними розгортаннями за допомогою вбудованого у хмару диспетчера мережевої безпеки (NSM) SonicWall, що забезпечує єдиний, простий у використанні хмарний інтерфейс для оптимізації керування, аналітики та звітності.

NSM 2.3 дозволяє командам мережевої інфраструктури швидко усувати неполадки і проблеми, контролюючи безпечні ландшафти SD-WAN у режимі реального часу. Адміністратори можуть контролювати працездатність і продуктивність повних середовищ SD-WAN для забезпечення узгоджених конфігурацій і оптимальної продуктивності додатків. Організація середовища SD-WAN тепер здійснюється за рахунок нового та інтуїтивно зрозумілого робочого процесу SonicWall з автономним керуванням. Крім того, для ефективного налаштування тисяч віддалених міжмережевих екранів використовуються шаблони. Для забезпечення правильного налаштування VPN-підключення між сайтами у підприємств також з’явилася можливість використовувати процес налаштування за допомогою майстра NSM, а також інструменти моніторингу для відстеження підключень і забезпечення оптимальної продуктивності.

Оптимізація продуктивності за рахунок підвищення доступності мережі, моніторингу та звітності

Контроль використання Інтернету співробітниками та їх поведінки в мережі може бути серйозною проблемою для організацій. SonicWall забезпечує підвищену простежуваність мережі і можливості створення звітів для пристроїв захисту, користувачів, VPN-підключень та багато іншого.

SonicWall Analytics 3.1 надає звіти про продуктивність, які дозволяють аналізувати використання мережі і поведінку співробітників в Інтернеті. Моментальні знімки і деталізовані звіти дозволяють класифікувати дії користувачів у мережі за групами продуктивності, наприклад продуктивними, непродуктивними, прийнятними, неприйнятними або індивідуально заданими групами.

Засоби деталізації дозволяють аналітикам легко і швидко зводити й досліджувати запитувані дані на рівні користувачів, а також встановлювати засоби, що ґрунтуються на фактичних даних, і регулюються стратегією, для вразливих користувачів та додатків у міру їх розгортання у процесі виявлення.Нові звіти VPN дозволяють організаціям узагальнювати інформацію про те, до яких ресурсів компанії здійснюється доступ всередині VPN-тунелей, а також обсяг пропускної здатності, і хто їх використовує. Адміністратори мережі можуть використовувати цю інформацію для моніторингу критично важливих для бізнесу додатків, керування або формування трафіку та планування збільшення пропускної здатності. 

Розширення мережевого доступу з нульовою довірою (Zero-Trust Security) за рахунок ретельнішого контролю

SonicWall також дозволяє здійснювати перевірку стану пристроїв за допомогою SonicWall Cloud Edge Secure Access 1.1, і надає можливість керування мережевим трафіком, який забезпечує контроль доступу до ресурсів залежно від груп користувачів, IP-адрес, портів та мережевих протоколів. 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.Більше інформації: http://www.asbis.ua

SonicWall – американська компанія, що розробляє та постачає обладнання й рішення в галузі інтернет-безпеки. Асортимент продукції включає апаратні брандмауери, UTM-пристрої (інтегрований захист), концентратори VPN, пристрої резервного копіювання, антиспам-фільтри, контролери контенту тощо.SonicWall була заснована 1991 року в Каліфорнії спочатку як Sonic Systems, розробляючи мережеві компоненти для продуктів Apple Macintosh. SonicWall є членом альянсу HP ProCurve Solutions.Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.sonicwall.com