Українська прем'єра на платформі Intel® NUC Everest Smart 7000

Дайджест новин АСБІС-Україна за червень 2021

В Україні презентували високопродуктивний ПК Everest Smart 7000 в ультракомпактному форм-факторі, який стане універсальним рішенням для роботи та цифрових розваг.

Для збірки цієї моделі ПК використали Intel® NUC Extreme kit із розширеними можливостями комплектування та більш продуманою системою охолодження, яку ASBIS-Україна поставила на замовлення GigaFactoryPC.

Завдяки компактності платформи Intel® NUC, у корпус комп’ютера вдалося інтегрувати потужний графічний прискорювач ASUS TUF 3060Tі з трьома кулерами. Окрім того, ПК оснащений новим процесором Intel® Core i7, який забезпечує істотне збільшення продуктивності. Водночас ця модель ПК характерна скромними запитами до живлення і мало нагрівається, що критично важливо для маленького корпусу.

Everest Smart 7000 – продукт, в якому застосовано платформу Intel® NUC Extreme kit, оснащену потужним процесором. Попри свою мобільність, ця платформа здатна обробляти великі обсяги інформації та бездоганно впорається навіть з найвимогливішими сучасними іграми. 

Читати

Компанія Prestigio анонсувала запуск на ринок нової моделі зарядних пристроїв – ReVolt A9, розрахованої на зарядку трьох гаджетів одночасно. Док-станція здатна заряджати смартфон, бездротові навушники і розумний годинник Galaxy Watch в максимально безпечному режимі.

Prestigio ReVolt A9 повністю сумісна з девайсами Samsung і всіма пристроями що підтримують стандарт бездротової зарядки Qi. Конструкція зарядної станції продумана до дрібниць. Крім індуктивної площини для смартфона, тут є спеціальний модуль для зарядки бездротових навушників і вбудована зарядка для розумного годинника Galaxy Watch. Всі три портативних пристрої можна заряджати одночасно. Достатньою потужністю їх забезпечує 18 Вт адаптер, який йде в комплекті з зарядним пристроєм.

Переглянути

За 7 років експортні надходження в економіку України від IT-індустрії виросли в 3 рази. Найбільший стрибок зростання зафіксували в 2019 році – тоді експортні надходження від IT збільшилися за рік на 30%, повідомили Liga.Tech у компанії GlobalLogic.

Експорт IT-послуг в 2014 році становив $ 1,5 млрд, а за підсумками 2020 року цей показник збільшився в 3 рази і досяг рекордних $ 5 млрд. При цьому і кількість інженерів за останні 7 років зросла також втричі й в 2021 році досягло позначки 213 000 чоловік

Зараз один IT-фахівець приносить в економіку країни понад $ 22 000 експорту IT-послуг. Це говорить про те, що розвиток IT і економіки України пов'язаний з ростом кваліфікованих кадрів..

Дізнатися більше 

Фахівці аналітичної компанії Gartner підготували звіт, в який зведені дані про продаж смартфонів у першому кварталі 2021 року. Як стверджується, ринок смартфонів зріс у порівнянні з тим же періодом минулого року на 26%. Якщо в першому кварталі минулого року було відвантажено 300 млн. апаратів, то в минулому – майже 378 млн.

Найбільшим постачальником смартфонів залишається компанія Samsung. На другому місці знаходиться компанія Apple. Далі слідує компанія Xiaomi, а замикають першу п'ятірку Oppo та Vivo.

Переглянути матеріли дослідження

При замовленні будь-якого інтерактивного Мультиборду Prestigio освітні установи мають можливість придбати конференц-камеру Logitech MeetUp зі знижкою 75%!*

Додатково ви отримуєте знижку на придбання веб-камер від Logitech**:

  • Logitech BRIO, BCC950, Connect – 40%
  • Logitech С925е і C930е – 10%

Інтерактивні панелі Prestigio MultiBoard разом з конференц-камерами Logitech дозволяють організувати онлайн навчання на якісно новому рівні. Лекції виглядатимуть бездоганно та матимуть кришталево чисте звучання, де б не знаходилися ваші слухачі. А головне, що весь комплект обладнання надзвичайно просто встановити та почати роботу, адже налаштування відбувається автоматично за принципом “включив-і-працює”.

Термін дії акції – до 30.09.2021 *По одній конференц-камері до кожного мультиборду

**Знижка розповсюджується на будь-яку кількість веб-камер, при умові придбання їх однією партією мінімум з одним мультибордом Prestigio у партії

Дізнатися