Корпоративна мобільність буквально стала синонімом успішного бізнесу. А тому виникають нові вимоги до формування корпоративного технічного парку.

Синонім успіху: чому для корпоративного середовища обирають Apple

Найсерйозніші вимоги до техніки – в IT-компаніях. Якість матеріалів і їх збирання, продуктивність, портативність – усе має бути на висоті. Водночас для торгових представників необхідні пристрої, що дають змогу оперативно збирати та систематизувати дані, а також презентувати свої товари та послуги. А банківські консультанти все частіше використовують планшети для створення безпаперових відділень.

Усвідомлюючи новітні тенденції в організації робочого процесу, компанії все частіше звертають свою увагу на техніку Apple, адже перехід на macOS, iPadOS і iOS вже став реальною необхідністю. І це пов’язано з низкою вагомих переваг продукції американського бренда:

  • Висока продуктивність упродовж тривалого часу

Придбавши продукцію Apple, ви не будете турбуватися про те, що незабаром пристрій доведеться міняти на щось новіше: техніка Apple завдяки потужному технічному оздобленню довго залишається актуальною, не втрачаючи рівень продуктивності та швидкості роботи.

  • Безпека корпоративних даних

Одна з найвагоміших переваг використання техніки Apple – це безпечність. Завдяки вбудованим функціям безпеки корпоративні дані вашої компанії, що зберігаються на пристроях Apple, будуть надійно захищені від стороннього втручання.

  • Тривала сервісна підтримка

Apple піклується про те, аби продукція не втратила свою актуальність тривалий час. Упродовж щонайменше 5 років з моменту випуску  пристрої отримують оновлення для операційної системи, що дає змогу користувачеві залишатися власником найсучаснішого гаджета. 

  • Юзер-френдлі інтерфейс

Користуватися пристроями на системі iOS легко та приємно завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу. Хоча для нового користувача система спершу може здатися незвичною, вже незабаром стануть відчутними її переваги – зручність, продуманість, мінімалізм. Окрім того, для пристроїв Apple розроблений увесь необхідний для роботи софт.

  • Зручність спільного використання

Apple розробляє техніку, враховуючи необхідність ефективного групового використання. Гаджети дають змогу легко обмінюватися файлами через AirDrop, легко інтегруються в загальну локальну мережу. А офісні додатки розраховані на спільну роботу з текстами та іншими даними.

  • Економічність оновлення

Компанія Apple надає можливість скористатися послугою Trade-in, що дозволяє отримати знижку на новий товар в обмін на старий гаджет. Це дає змогу легко оновити парк техніки. Також для корпоративних клієнтів компанія Apple розробила новий сервіс – Buy back Apple, який гарантує викуп пристрою. Ці послуги від компанії зменшують витрати вашого бізнесу на оновлення техніки.

Завдяки рішенням Apple корпоративна мобільність виходить на новий рівень, забезпечуючи належну роботу бізнесу на усіх етапах.

Зробити корпоративне замовлення можна в iOn – єдиному в Україні Apple Premium Reseller. Спеціалісти магазину допоможуть визначитися з вибором і проконсультують з усіх питань. Або ж замовлення можна зробити на сайті магазину, після чого менеджер зателефонує вам для укладання договору і внесення оплати.

Читати детальніше

Знайомтеся з нашим Apple В2В партнером ion.ua

Довідка
Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua