Сервери на базі нових процесорів Intel Xeon E-2300 приєднуються до серверів із масштабованими процесорами Intel Xeon третього покоління для забезпечення оптимізованих за цінами обчислень корпоративного класу для широкого спектру робочих навантажень.

Supermicro розширює портфоліо високопродуктивних однопроцесорних систем

Supermicro Computer, Inc. (SMCI), світовий лідер у галузі корпоративних обчислень, зберігання даних, мережевих рішень та технологій екологічних обчислень, оголошує про розширення портфеля однопроцесорних систем на базі нових Intel Xeon E-2300 та масштабованих процесорах Intel Xeon третього покоління. Нові системи підтримують широкий спектр застосування на зростаючих вертикальних ринках. В результаті клієнти можуть оптимізувати точну конфігурацію, необхідну для їхніх програм, що охоплює сервери початкового рівня, для інтелектуальних систем класу центрів обробки даних.

Завдяки процесорам Intel Xeon E-2300 MicroBlade® і MicroCloud забезпечують виконання прикладних завдань, що вимагають обчислювальної інфраструктури високої щільності, включаючи потокову передачу контенту, EDA, інтерактивні ігри, а також об'єкти класу приватних хмар. Підприємства також можуть користуватися перевагами стоєчних систем на основі цього нового сімейства процесорів, зумовленими розширеним функціоналом введення-виведення і захисту, завдяки чому ці системи ідеально підходять для побутової техніки і систем безпеки.

Нові однорозетні системи Intel Xeon 3-го покоління з масштабованим процесором, такі як 6U SuperBlade®, ідеально підходять для багатовузлових програм високої щільності. Крайовий сервер для настінного кріплення Supermicro SuperServer E403 для середовищ телекомунікацій використовує більшу кількість ядер, більшу ємність пам'яті та швидший ввід/вивід, необхідний для забезпечення високої продуктивності за оптимізованими цінами.

"Наші багатовузлові рішення та великомасштабні системи для монтажу в стійку дозволяють створити новий клас обчислень для підприємств та хмарних провайдерів, дозволяючи створювати нове покоління програм, які оптимізують продуктивність бізнесу та TCO",-заявив Чарльз Лян, президент та генеральний директор Supermicro. "Ми пропонуємо розширений портфель однопроцесорних систем, оптимізованих для додатків, які забезпечать найкращі показники продуктивності та ефективності для цільових робочих навантажень, включаючи телекомунікаційні оператори, край, сховище, безпеку, інфікування штучним інтелектом та забезпечення голими металами.

"Нові системи з одним сокетом Supermicro забезпечують продуктивність та можливості для розширення набору робочих навантажень у центрі обробки даних та покращують продуктивність класу центрів обробки даних. Ці нові системи мають введення-виведення PCI-E 4.0, яке усуває вузькі місця та прискорює програми порівняно з системами з процесорами попереднього покоління. Тепер вони також включають підтримку функцій безпеки SGX від Intel. Нові однорозетні системи доступні в різних форм-факторах, включаючи багатовузлові сервери, сервери з стійкою та робочі станції.

Однорозетні системи Intel Xeon 3-го покоління з масштабованим процесором підтримують до 16 слотів DIMM, забезпечуючи до 4 ТБ оперативної пам’яті або 6 ТБ оперативної пам’яті DRAM + постійну пам’ять Intel Optane (Pmem)-ця ємність пам’яті для систем з одним сокетом є безпрецедентною. Системи на основі процесорів Intel Xeon E-2300 забезпечують істотну продуктивність сервера для малого бізнесу з до 8 ядрами і 128 ГБ пам'яті DDR4 при 95 Вт TDP.

Сервери від Supermicro, оптимізовані дляодносокетних програм, що включають масштабовані процесори Intel Xeon третього покоління, включають:

  • SuperBlade-багатовузлові системи з найвищою щільністю
  • 5G/Edge- Мобільні мережі, що налаштовуються, та обчислення класу центрів обробки даних на Intelligent Edge 
  • Mainstream – Універсальні сервери для монтажу в стійку для корпоративних програм 
  • WIO- Оптимізовані сервери стійок для введення-виведення 
  • Storage- Підприємства -оптимізовані системи зберігання

     Крім того, до нових серверів Supermicro, які використовують Intel Xeon E-2300, належать:

  • MicroBlade-Універсальні та масштабовані багатовузлові рішення
  • MicroCloud-Системи високої щільності для виділеного чи масштабованого хмарного хостингу
  • WIO-Економічно ефективні сервери для монтажу в стійку з оптимальним введенням-виведенням
  • Mainstream-Корпоративні сервери для монтажу в стійку початкового рівня