Фаунт-Веллі

Kingston Digital представила DataTraveler Max — флеш-накопичувач USB 3.2 Gen 2 з рекордними швидкостями зчитуваання та запису інформації

  

  • Рекордно висока швидкість обміну даними
  • Інтерфейс USB 3.2 Gen 2 з роз’ємом USBType-C®
  • Ємкість до 1 ТБ

Як зазначила, представляючи новинку, менеджер з флеш-продуктів Kingston Карисса Блеген: «DT Max забезпечує безпрецедентну продуктивність та максимальний простір для зберігання інформації, встановлюючи нову планку для галузі USB-C® флеш-накопичувачів і даючи кожному користувачеві можливість вільно творити, не відстаючи від сучасних вимог до якості контенту».

Зокрема, завдяки рекордно високій швидкості обміну даними, вражаючої ємності до 1 ТБ3 і наявності роз'єму USB Type-C®1, DataTraveler Max дозволяє швидко передавати та надійно зберігати навіть файли високого обсягу, створені за допомогою смартфонів та іншої цифрової техніки, забезпечуючи користувачам можливість не лише істотно збільшити доступну пристроям пам'ять, а й «на льоту» обробляти HD-фотографії, відео 4K та 8K, аудіофайли та інший контент.

Окрім високих технічних характеристик, розробники DT Max не залишили без уваги і ергономіку накопичувачів, подбавши про їх портативність і практичность в повсякденному використанні. Так, корпус пристрою забезпечений тактильними насічками, а його оригінальна конструкція дозволяє захистити роз'єм, коли він не використовується, і привести його в робоче положення одним рухом пальців. Для додаткової зручності при використанні в дорозі, накопичувач DT Max оснащений світлодіодним індикатором стану і брелоком для кріплення до зв'язки ключів.

USB-накопичувачі DataTraveler Max доступні в моделях з об'ємом пам'яті від 256 ГБ до 1 ТБ і забезпечені 5-річною гарантією та безкоштовною технічною підтримкою.

Орієнтовна дата надходження до продажу в Україні: 20 вересня
Додаткова інформація про новинку доступна на сайті  kingston.com.

Переваги USB 3.2 Gen 2 флеш-накопичувача DataTraveler Max:

Новітній стандарт USB 3.2 Gen 2:
Обмін даними між пристроєм і флеш-накопичувачем з вражаючою швидкістю: до 1 000 МБ/с при зчитуванні і до 900 МБ/с – при записі інформації

  • Об'ємне сховище: При ємності від 256 ГБ до 1 ТБ, флеш-накопичувачі дозволяють взяти з собою весь необхідний цифровий архів
  • Сумісність з USB-C®1: Підтримка ноутбуків і настільних ПК наступних поколінь
  • Оригінальний дизайн: Зручний механізм висування роз'єму однією рукою, світлодіодний індикатор та брелок для кріплення до зв'язки ключів

Спецификації DataTraveler Max:

  • Ємкості3: 256 ГБ, 512 ГБ, 1 ТБ
  • Швидкість обміну даними2: USB 3.2 Gen 2, до 1 000 МБ/с при зситуванні та до 900 МБ/с — при записі даних
  • Габарити: 82.17 x 22.00 x 9.02 мм
  • Маса: 12 г
  • Робоча температура: 0 — 60 °C
  • Температура при зберіганні: –20 — +85 °C
  • Гарантія: 5-річна гарантія з безкоштовною технічною підтримкою
  • Сумісність: Windows® 10, 8.1, Mac OS (v. 10.14.x +), Linux (v. 2.6.x +), Chrome OS™
USB 3.2 Gen 2 флеш-накопичувач DataTraveler Max
Артикул Ємкість
DTMAX/256GB 256 ГБ
DTMAX/512GB 512 ГБ
DTMAX/1TB 1 ТБ

1 USB Type-C® и USB-C® – зареєстровані торгові знаки USB Implementers Forum.
2 Швидкість може залежати від апаратних особливостей пристрою, до якого підключений накопичувач, програмного оточення і режиму використання.
3 Деяка частина зазначеної ємності використовується для службових цілей при форматуванні, тому може бути недоступна для зберігання даних. Внаслідок цього, актуальний обсяг, доступний для зберігання даних, може бути нижче зазначеного. За додатковими відомостями можна звернутися до «Kingston's Flash Memory Guide» за адресою kingston.com/flashguide.

Прокомпанію Kingston Digital, Inc.  

Kingston Digital, Inc. (KDI) – підрозділ Kingston Technology Company, Inc., найбільшогов світінезалежного виробниказапам'ятовуючих пристроїв, що спеціалізуєтьсяна розробціта виробництвіфлеш-пам'яті. Заснований в 2008-му році, підрозділ базується в Фаунт-Веллі, Каліфорнія, США.Дотримуючись філософії «Kingston завжди з вами», KDI допомагає надавати цифрові рішення, широко використовувані як в повсякденному житті, так і в професійних проектах.   Найбільші світові виробники ПК і хмарні хостингові компанії покладаються на Kingston в своїх виробничих потребах, даючи компанії можливість бачити більш широку картину і допомагати своїм клієнтам досягати поставлених цілей.Щоб дізнатися більше про компанію Kingston Digital, Inc. і її продукції, відвідайте сайт www.kingston.com.