ASBIS Enterprises PLC

ASBIS СТАВ «МАРКЕТИНГОВИМ ПАРТНЕРОМ РОКУ» У РЕГІОНІ EMEA CHANNEL PARTNER AWARDS BY INFINIDAT

«Ми дуже пишаємось тим, що знову отримали нагороду «Маркетинговий партнер року» по версії Channel Partner Awards. Ця нагорода є відображенням широти та глибини нашого бізнесу в галузі проектної дистрибуції, а також передових серверних рішень та рішень для зберігання даних. Співпраця ASBIS та Infinidat – це фантастична модель синергії, і ми з нетерпінням чекаємо на багаторічну успішну співпрацю », – прокоментував Марек Хоріл, директор з маркетингу продуктів ASBIS Enterprises PLC.

«Ми дуже раді нагородити ASBIS «Партнером року з маркетингу» за такі значні інвестиції в ініціативи Infinidat щодо виходу на ринок, — сказав Джеймс Льюїс (James Lewis), директор з продажу в країнах Європи, Близького Сходу та Африки та APJ, Infinidat. «Прагнення  ASBIS щодо підвищення обізнаності  про те, як провідні в галузі корпоративні платформи та рішення Infinidat для зберігання даних розширюють можливості клієнтів, не має собі рівних. Професіоналізм, диференціація та висока якість роботи, що їх незмінно забезпечує ASBIS, роблять їх ідеальним партнером для розширення ринку».

Про INFINIDAT 

Infinidat допомагає підприємствам та постачальникам послуг розширювати свої конкурентні переваги на основі даних  в масштабі. Програмно-визначена архітектура  зберігання  Infinidat забезпечує мікросекундну затримку, 100% доступність і масштабованість при значно нижчій сукупній вартості володіння, ніж конкуруючі технології зберігання. Компанія пропонує відзначений нагородами портфель корпоративних рішень для розгортання первинних та вторинних систем зберігання даних. Штаб-квартира корпорації знаходиться в Герцлії, Ізраїлі, а штаб-квартира в США – Уолтем, штат Массачусетс. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.infinidat.com.