Наявність частоти 6

Intel Core i9-13900ks 13-го покоління забезпечує користувачам настільних ПК безпрецедентну швидкість

Сьогодні Intel висвітлила повну інформацію та доступність нового Intel® Core™ i9-13900KS 13-го покоління, найшвидшого у світі процесора для настільних ПК1. Він забезпечує максимальну турбо-частоту до 6,0 гігагерц (ГГц) — перший процесор в індустрії ПК, який подолав цей поріг в наявності — для забезпечення ігор світового рівня і створення вражень для прихильників настільних комп’ютерів.

«Core i9-13900KS продовжує наше сімейство процесорів для настільних ПК Intel Core 13-го покоління, демонструючи нові рівні продуктивності, які стали можливими завдяки нашій високопродуктивній гібридній архітектурі. Екстремальні геймери та ентузіасти тепер можуть підвищити свою повсякденну продуктивність ще більше, ніж будь-коли раніше, завдяки першому процесору для настільних комп’ютерів в індустрії ПК, що забезпечує швидкість 6,0 ГГц», — Маркус Кеннеді, Менеджер групи клієнтських обчислень Intel, відділ ігор та каналі.

Чому це має значення:
Розблокований процесор i9–13900KS являє собою важливу віху в індустрії ПК, що забезпечує користувачам-ентузіастам ПК більш високу швидкість, ніж раніше. На додаток до 24 ядер, він забезпечує максимальну турбо-частоту до 6,0 ГГц і 36 МБ смарт кеш-пам'яті Intel® Smart Cache, що забезпечує неймовірну продуктивність при робочих навантаженнях ігор та створення контенту.

Що він пропонує: 
Основні характеристики та можливості процесора i9-13900KS включають:

  • Максимальна турбо частота до 6,0 ГГц завдяки Intel® Thermal Velocity Boost — першому процесору в індустрії ПК, який досягає 6,0 ГГц без розгону.
  • Технологія Intel® Adaptive Boost для підвищення продуктивності ігрового процесу за рахунок можливості використання більш високих багатоядерних турбо-частот.
  • 24 ядра (8 високопродуктивних ядер і 16 ефективних ядер), 32 потоки, базова потужність процесора 150 Вт, 36 Мб смарткешу Intel Smart Cache і в цілому 20 ліній PCIe (16 ліній PCIe 5.0 і чотири лінії PCIe 4.0).
  • Підтримка до DDR5 5600 МТ/сек і DDR4 3200 МТ/сек.
  • Сумісний з материнськими платами Z790 і Z690, для найкращої роботи ігор і створення контенту рекомендована новітня версія BIOS. Процесор i9-13900KS дозволяє геймерам і ентузіастам підняти продуктивність на новий рівень.

1 З максимальною турбо-частотою 6,0 ГГц Intel Core i9-13900KS 13-го покоління є найшвидшим процесором для настільних ПК (станом на січень 2023 року). Додаткова інформація доступна за адресою www.intel.com/PerformanceIndex.
Продуктивність може відрізнятися залежно від умов використання, конфігурацій та низки інших чинників. Дізнайтеся більше на сайті Performance Index. Потрібно мати на увазі, що надмірний оверклокінг може призвести до анулювання гарантії на продукт або негативно вплинути на стабільність системи.
Більше про це можна дізнатися за адресою  intel.com/overclocking