ASBISC Enterprises Plc

ASBIS розширив асортимент розумних рішень для безпеки революційними камерами від Ubiquiti

Найсучасніші камери нового покоління UniFi Protect G5 революціонізують світ безпеки та відеоспостереження завдяки винятковій продуктивності та співвідношенню ціни та якості. Лінійка UniFi Protect G5 включає чотири моделі, які забезпечують неперевершені рішення для безпеки.

G5 Pro – це 4K PoE-камера для внутрішнього/зовнішнього використання з винятковою якістю зображення та об'єктивом із 3-кратним оптичним зумом. G5 Bullet – менша камера з роздільною здатністю 2K HD і відмінним співвідношенням ціни та якості. G5 Dome – це стельова камера з розширеним динамічним діапазоном і можливістю роботи в умовах низької освітленості. У той же час, G5 Flex – найбільш універсальна камера, яку можна встановлювати в будь-якому середовищі, в приміщенні або на вулиці.

Усі чотири камери з лінійки UniFi Protect G5 мають наступні основні переваги: 

  • кришталево чиста роздільна здатність 4K, яка фіксує кожну деталь; 
  • потужна цілодобова робота в умовах низької освітленості; 
  • інноваційні функції виявлення, які забезпечують спокій; 
  • гнучкі можливості монтажу, що полегшують установку; 
  • безшовна інтеграція і централізоване управління; 
  • атмосферостійка і міцна конструкція, придатна для використання всередині і зовні приміщень; 
  • розширення і масштабування для будь-якого проекту; 
  • надійна якість Ubiquiti, яка забезпечує виняткову продуктивність.

Камери UniFi Protect G5 будуть доступні в 27 країнах регіону CEEMEA.

Поговоріть з експертом ASBIS про найновіші доступні продукти Ubiquiti.

Про Ubiquiti

Ubiquiti Inc. зосереджена на демократизації мережевих технологій у глобальному масштабі — сукупні поставки майже 85 мільйонів пристроїв відіграють ключову роль у створенні мережевої інфраструктури в більш ніж 200 країнах і територіях по всьому світу. Професійні мережеві продукти Ubiquiti працюють на базі програмних платформ UNMS та UniFi, щоб забезпечити розподілений доступ до Інтернету високої пропускної здатності та уніфіковане управління інформаційними технологіями відповідно. 

Ubiquiti, логотип U, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi та UFiber є зареєстрованими товарними знаками або товарними знаками компанії Ubiquiti, Inc. у США та інших країнах. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте https://www.ui.com/.