ASBISC Enterprises Plc

Компанія ASBIS офіційно розпочала продаж найсучаснішої лінійки продуктів UISP Fiber XGS від Ubiquiti

UISP Fiber XGS  змінить Ваше уявлення про високопродуктивну технологію XGS-PON, забезпечивши доступ до безпрецедентного, неперевершеного інтернет-зв'язку.

Ключові особливості та технічні характеристики

Високошвидкісне підключення. Лінійка продуктів UISP Fiber XGS забезпечує надзвичайну швидкість  uplink та  downlink до 10 Гбіт/с, гарантуючи, що робота в Інтернеті буде швидким і безперебійним.

Велика абонентська ємність. З можливістю обслуговувати понад 2 000 абонентів, ця лінійка продуктів ідеально підходить для інтернет-провайдерів і підприємств, які прагнуть розширити  охоплення, зберігаючи при цьому найвищу продуктивність.

Універсальне рішення OLT. Ультрасучасний UISP Fiber OLT XGS пропонує 4 порти uplink 25G SFP28 та 8 портів 10G XGS/XG/GPON, забезпечуючи гнучке та масштабоване рішення, пристосоване до ваших унікальних мережевих вимог.

Сумісність з оптичними трансиверами. Порти PON легко інтегруються з оптичними трансиверами Ubiquiti XG/XGS, забезпечуючи надійне з'єднання як з UISP Fiber XGS, так і з UISP Fiber XG ONU.

Лінійка продуктів включає

Базова станція | UISP Fiber OLT XGS 
Восьмипортовий оптичний лінійний термінал, який може забезпечити швидкість uplink/downlink 10 Гбіт/с для більш ніж 2 000 абонентів.
4 * 25G SFP28 uplink порти
8* портів 10G XGS/XG/GPON
Підтримує резервування модулів живлення змінного/постійного струму.

Клієнт XG | UISP Fiber XG
Оптичний мережевий блок, який може забезпечити швидкість 2,5 Гбіт/с uplink та 10 Гбіт/с  downlink на відстані до 20 км.
1* XG-PON порт
1*2.5GbE LAN RJ45 порт
Підтримує вхід 24 В PoE
Підтримує швидкість  uplink  2,5 Гбіт/с і швидкість downlink 10 Гбіт/с.

Клієнт XGS | UISP Fiber XGS 
Оптичний мережевий пристрій, що забезпечує швидкість  uplink/downlink 10 Гбіт/с на відстані до 20 км.
1* XGS-PON порт
1 * 10GbE LAN RJ45 порт
Підтримує швидкість  uplink/downlink лінії 10 Гбіт/с.

Оптичний приймач UISP Fiber XGS/XG 
Оптичний приймально-передавальний модуль зі швидкістю 10 Гбіт/с, призначений для оптоволоконного UISP Fiber OLT XGS.
Пропускна здатність 10 Гбіт/с
Сумісний з UISP Fiber OLT XGS, UISP Fiber XGS/XG
Підтримує з'єднання на відстані до 20 км.

Розширте мережеві можливості ваших клієнтів і надайте їм блискавичну швидкість, якої вони прагнуть. Щоб дізнатися більше про інноваційну лінійку продуктів Ubiquiti UISP Fiber XGS, поговоріть з експертом ASBIS.

Про Ubiquiti

Ubiquiti Inc. зосереджена на демократизації мережевих технологій у глобальному масштабі — сукупні поставки майже 85 мільйонів пристроїв відіграють ключову роль у створенні мережевої інфраструктури в більш ніж 200 країнах і територіях по всьому світу. Професійні мережеві продукти Ubiquiti працюють на базі програмних платформ UNMS та UniFi, щоб забезпечити розподілений доступ до Інтернету високої пропускної здатності та уніфіковане управління інформаційними технологіями відповідно. 

Ubiquiti, логотип U, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi та UFiber є зареєстрованими товарними знаками або товарними знаками компанії Ubiquiti, Inc. у США та інших країнах. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте https://www.ui.com/.