Незалежно від обставин

Гаджети, які варті вашої уваги, до «Чорної п’ятниці»

Бренди Canyon та Lorgar знають, як оновити портфель цифрових гаджетів, не обтяжуючи власний гаманець. У партнерському проекті на ITC.UA  ми підготували цікаву добірку корисних гаджетів, які можна вибрати на подарунок як собі, так і своїм близьким. У найочікуваніший період року – розпродажі до «чорної п’ятниці», на всі товари з добірки діятиме знижка до 50%, а тому покупки в цей період будуть вигіднішими.

На що варто звернути увагу?

  • Бездротові зарядні станції ще можуть вважатися новинкою на ринку аксесуарів, адже усього кілька років, як гаджети почали широко підтримувати Qi-технологію заряджання. Наразі не тільки флагманські моделі смартфонів вміють заряджатися «через повітря», а й кейси бездротових навушників і розумні годинники. Для користувачів сучасних гаджетів, бездротова зарядна станція Canyon WCS-305 – компактне рішення, яке може супроводжувати вас у дорозі та мати чудовий вигляд на тумбі біля ліжка чи робочому столі.
     
  • Розумні годинники активно займають місця звичайних аксесуарів на зап’ястях людей. Сучасні користувачі частіше вибирають інтелектуальні пристрої, адже окрім як дізнаватися, котра година, хочуть мати додаткові функції: сповіщення від смартфона, спортивний трекінг, функції відстеження частоти пульсу і тому подібне. Усі перелічені параметри присутні в моделі годинника від Canyon – Otto SW-86.

  • Часи, коли ігрові гарнітури були важкими і громіздкими, залишились у минулому. Гарнітура від Canyon DoubleBee GTWS-2 задає нові тренди для геймерів і доводить, що TWS-навушники можуть забезпечити аудіо для ігрових сесій на достойному рівні.
     
  • Дворежимна, безшумна бездротова миша Canyon MW-22 – стильне рішення для комфортної роботи. Окрім всіх необхідних функцій, вона виділяється різноколірним підсвічуванням корпусу, ергономічною формою та компактними габаритами. 
     
  • Для геймерів, в добірці представлене справжнє революційне рішення – ігрова миша Lorgar Stricter 579. Вона має велику кількість кнопок, можливість налаштування через Lorgar WP та вбудований OLED-дисплей. Він показує всі налаштування миші, дозволяє вивести логотип чи будь-яке інше зображення на ваш смак. Ця деталь виділяє модель на фоні інших та робить її яскравим елементом геймерського робочого столу.
     
  • Якщо довго шукали бездротовий контролер для всіх платформ, то Brighter GPW-04 від Canyon дозволить не йти на компроміси. Геймпад працює з Windows, Xbox360, Android, PS3, PS4 та має унікальний дизайн із прозорим корпусом і підсвіткою. 
     
  • Вебкамера для стримінгу Lorgar CIRCULUS 910 – це камера 2 в 1! Камера оснащена білою кільцевою LED-лампою діаметром  5,5 дюйма із трьома колірними температурами та регулюванням яскравості. Ви отримаєте ідеальне зображення в будь-яких умовах освітлення. А коли камера не потрібна, її можна використовувати як настільну лампу.

Рекомендуємо скористатися можливістю придбати ці гаджети за зниженою ціною «чорної п’ятниці». Кожен з товарів ідеально підходить на подарунки, які можна підготувати заздалегідь і не витрачати зайві гроші та час на їх пошук у передноворічний період.

Читати статтю