Компанія ASBIS досягла найвищого рівня партнерства та отримала статус Elite від Ubiquiti

Компанія ASBIS досягла найвищого рівня та отримала статус Elite від Ubiquiti

ASBIS Group – провідна ІТ-компанія, що спеціалізується на дистрибуції з доданою вартістю та розробці продуктів, рішень і послуг у сфері ІТ, Інтернету речей та робототехніки на ринках Європи, Близького Сходу, Центральної Азії та Африки. ASBIS Group досягла найвищого рівня ефективності дистрибуції від Ubiquiti, світового лідера в галузі керованих WiFi систем та мережевої інфраструктури.

ASBIS та Ubiquiti успішно співпрацюють протягом останніх 9 років, починаючи з 2014 року. За цей час було досягнуто чимало важливих результатів.

I.  ASBIS є одним з найбільших дистриб'юторів Ubiquiti в регіоні EMEA.
II. В портфелі брендів ASBIS (за напрямком Networking) Ubiquiti є провідним виробником за обсягом продажів.
III. Клієнти ASBIS виявили великий інтерес до керованих бездротових і дротових рішень Ubiquiti "під ключ", що призвело до рекордних продажів.
IV. ASBIS зібрав команду найкращих експертів з продуктів Ubiquiti, щоб надати своїм клієнтам найкращий можливий сервіс.

«Ми дуже раді, що досягли статусу Елітного дистриб'ютора, який є справжнім відображенням нашої непохитної ефективності та результативності. Ми хочемо висловити щиру подяку компанії Ubiquity за визнання нашої наполегливої праці та присвоєння нам цієї високої нагороди. Це досягнення є свідченням нашого прагнення до зростання, що мотивує нас до досягнення ще більших вершин», – зазначив Вадем Ільясов, менеджер з розвитку бізнесу ASBIS.