Компанія ASBIS рада представити нову систему ВКС Collaboration Bar Gamma від Prestigio Solutions. Collaboration Bar Gamma – це сучасний пристрій для спільної роботи в режимі онлайн на ваших зустрічах. Він був ретельно спроектований для оптимізації використання простору переговорної кімнати при збереженні повної функціональності. Пристрій оснащений камерою Ultra HD

Новий Collaboration Bar Gamma від Prestigio Solutions: рішення все-в-одному для спільної онлайн роботи

Collaboration Bar Gamma значно покращує якість відеоконференцій і виводить їх на новий рівень завдяки супер чутливому сенсору від Sony. Ця найсучасніша технологія забезпечує яскраве, чітке зображення з роздільною здатністю 4K, що робить конференц-зв'язок більш захоплюючим і реалістичним. Широкий кут огляду дозволяє вмістити до восьми учасників, забезпечуючи інклюзивність та залучення всіх присутніх. Крім того, функція 5-кратного цифрового збільшення дозволяє зосередитися на найбільш важливих аспектах відеозв'язку, гарантуючи, що ваше повідомлення буде передано з максимальною чіткістю і точністю. 

Вбудований алгоритм інтелектуального відстеження миттєво визначає учасників, плавно і автоматично відстежує та фокусується на доповідача, забезпечуючи безперебійну роботу. 6-елементний мікрофонний масив із технологією шумопоглинання та ехопоглинання гарантує кришталево чистий звук. Дальність уловлювання голосу становить до п'яти метрів, що забезпечує чітке спілкування навіть за наявності фонового шуму або відлуння.

Відкрийте для себе виняткові можливості Collaboration Bar Gamma. Підвищіть якість своїх нарад уже сьогодні.

Обравши мультиборд та програмне забезпечення, ви отримаєте комплексне рішення. Ознайомтеся з Конфігуратором переговорних кімнат, які пропонує Prestigio Solutions, щоб знайти інструменти для відеоконференцій, які ідеально відповідають потребам вашого бізнесу.

Про Prestigio Solutions

Prestigio Solutions, що входить до складу ASBISc Enterprises Plc. –міжнародний бренд, який спеціалізується на технологічних рішеннях для бізнесу та освітніх установ. Зосереджуючись на модернізації та спрощенні бізнес-процесів, Prestigio Solutions пропонує широкий спектр передових технологій за доступними цінами.

Prestigio Solutions пропонує п'ять категорій продуктів: мультиборди (інтерактивні панелі), інтерактивні цифрові вивіски, системи відеоконференцій, програмне забезпечення для бізнесу, освіти та роздрібної торгівлі, а також аксесуари. Штаб-квартира компанії знаходиться на Кіпрі, а найсучасніші виробничі, дизайнерські та технічні потужності розташовані в Європі та Китаї.