Вам набридло мати справу зі складними мережевими налаштуваннями та безліччю пристроїв? Ubiquiti Dream Wall спростить ваше життя та розширить можливості підключення

Консоль шлюзу Ubiquiti Dream Wall. Керування мережею без зайвих зусиль!

Настінна консоль шлюзу UniFi. Попрощайтеся з безладом! Витончений дизайн Dream Wall дозволяє зручно закріпити її на стіні, заощадивши простір і створивши організований мережевий хаб.

Вбудована високошвидкісна точка доступу. Насолоджуйтеся блискавичною швидкістю Wi-Fi та покриттям по всьому приміщенню. Вбудована точка доступу Dream Wall забезпечує безперебійне підключення всіх ваших пристроїв.

 Функція мережевого відеореєстратора (NVR).   Пильно стежте за навколишнім простором за допомогою вбудованого мережевого відеореєстратора. Слідкуйте за камерами безпеки та легко фіксуйте важливі моменти з одного пристрою.

Комутатор із живленням через Ethernet (PoE). Спростіть налаштування і позбудьтеся безладу кабелів. PoE-комутатор Dream Wall забезпечує живлення пристроїв без особливих зусиль, роблячи налаштування мережі ефективнішим, ніж будь-коли.


 

Незалежно від того, чи ви технічний ентузіаст, власник малого бізнесу або просто людина, яка цінує надійну та оптимізовану мережу, Ubiquiti Dream Wall – це ідеальне рішення.


Завантажити специфікацію

Про Ubiquiti

Ubiquiti Inc. зосереджена на демократизації мережевих технологій у глобальному масштабі — сукупні поставки майже 85 мільйонів пристроїв відіграють ключову роль у створенні мережевої інфраструктури в більш ніж 200 країнах і територіях по всьому світу. Професійні мережеві продукти Ubiquiti працюють на базі програмних платформ UNMS та UniFi, щоб забезпечити розподілений доступ до Інтернету високої пропускної здатності та уніфіковане управління інформаційними технологіями відповідно. 

Ubiquiti, логотип U, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi та UFiber є зареєстрованими товарними знаками або товарними знаками компанії Ubiquiti, Inc. у США та інших країнах. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте https://www.ui.com/.