Що таке блоки INTEL® DATA CENTER BLOCKS (INTEL® DCB)?

Для сучасних центрів обробки даних потрібні унікальні серверні рішення, що дозволяють виконувати складні критично важливі робочі навантаження. Розробка таких рішень вимагає все більше ресурсів. Блоки Intel® Data Center Blocks (Intel® DCB) спрощують впровадження, підготовку і продаж новітніх технологічних рішень Intel®, які відповідають вимогам сучасних центрів обробки даних. Ви можете вибрати попередньо налаштовану систему, оптимізовану для Ваших робочих навантажень, або підібрати конфігурацію сервера відповідно зі своїми унікальними потребами.

Якими перевагами володіють блоки Intel® Data Center Blocks?

Розгортання сучасної інфраструктури – це складний процес, що вимагає величезної кількості часу і певних навичок. ІТ-фахівці повинні визначати, купувати, конфігурувати, тестувати, оптимізувати, перевіряти і розгортати інфраструктуру, а також забезпечувати масштабованість цієї інфраструктури. 

Блоки Intel® Data Center Blocks можуть значно спростити і прискорити процес розгортання сучасної інфраструктури.

У число цих рішень входять блоки Intel® Data Center Blocks для хмари, Intel® Data Center Blocks для HPC і Intel® Data Center Blocks для мережі.

Кожне рішення оптимізовано для робочих навантажень і завдяки цьому забезпечує максимальну продуктивність. Блоки Intel® Data Center Blocks попередньо сконфігуровані з необхідними апаратними та програмними компонентами, які попередньо перевірені для прискорення розгортання та окупності. 

Які основні технології включають блоки Intel® Data Center Blocks?

Блоки Intel® Data Center Blocks об'єднують попередньо перевірені передові технології, призначені для сучасних робочих навантажень.

Нижче перераховані ключові диференційні компоненти.

Процесори Intel® Xeon® ЩО Масштабуються. Надають безпрецедентну продуктивність на кожне ядро для різних робочих навантажень і оснащені вдосконаленими апаратними функціями безпеки для захисту серверів і даних

 Серверні плати і корпуси Intel®. Розроблені спеціально для блоків.

  

Сімейство SSD-накопичувачів Intel® для центрів обробки даних. Забезпечують неперевершену продуктивність підсистеми зберігання для сучасних робочих навантажень з інтенсивним використанням даних.

 Мережеві адаптери Intel® Ethernet. Забезпечують високонадійне з'єднання з високою пропускною здатністю між компонентами центру обробки даних.

 Intel® Omni-Path Architecture. Система комутації з високою пропускною здатністю, яка прискорює введення-виведення даних на серверних вузлах в інфраструктурах HPC.

 Технологія Intel® QuickAssist. Прискорює виконання завдань (такі як шифрування і стиснення) для потреб мереж, знижуючи при цьому навантаження на процесори, з метою вивільнення їх ресурсів для запуску критично важливих для бізнесу робочих навантажень.

Оптимізоване для робочих навантажень ПЗ. Провідні в галузі основні програмні компоненти, призначені для виконання ключових функцій для інфраструктури хмари, HPC і мережі за допомогою готового спеціалізованого блоку Intel® Select Ready Data Center Block, що використовується в якості попередньо налаштованої платформи, або платформи, що настроюється відповідно до ваших потреб.

 Інші апаратні компоненти. Інші перевірені ключові компоненти блоків Intel® Data Center Blocks, включно з пам'яттю сторонніх виробників. 

 

ЧИ БЛОКИ Intel® Data Center Blocks ВЖЕ ПОПЕРЕДНЬО НАЛАШТОВАНІ, ЧИ ЇХ МОЖНА НАЛАШТУВАТИ ВІДПОВІДНО ДО КОНКРЕТНИХ ПОТРЕБ?

Можливі обидва варіанти. Intel пропонує блоки Intel® Data Center Blocks, які попередньо налаштовані для певних робочих навантажень. Крім того, блоки можуть бути створені за індивідуальним замовленням. 

Ви можете замовити блоки Intel® Data Center Blocks з компонентами, що найкращим чином задовольняють ваші потреби. Для цього Intel надає клієнтам простий у використанні інструмент CTO Tool для конфігурації замовлень.

 

Ваші питання і запити на продукцію Intel® Data Center Blocks прохання надсилати за адресою intel@asbis.ua