Infinidat

Infinidat четвертий раз поспіль визнано «Вибором клієнтів Gartner® Peer Insights™ 2023 у категорії первинних систем зберігання даних».

«Ми віримо, що визнання Infinidat «Вибором клієнтів Gartner® Peer Insights™ 2023 у категорії систем основного зберігання» підкреслює цінність для бізнесу і технічний прогрес, які подобаються нашим клієнтам у наших рішеннях для корпоративного зберігання даних, –  зазначає Філ Буллінгер, СEO Infinidat. – Надання виняткового клієнтського досвіду є центральним елементом нашої стратегії, що неодноразово підтверджувалося цим незалежним дослідженням. Ми вважаємо, що визнання Gartner Peer Insights вже четвертий рік поспіль відображає нашу постійну і міцну відданість успіхам наших клієнтів».

Згідно зі звітом, виробники, які розташовані у верхньому правому квадранті діаграми в дослідженні «Голос клієнта», отримали відзнаку Gartner Peer Insights «Вибір клієнтів» і були позначені відповідним значком «Вибір клієнтів». Відзначені виробники перевищують або відповідають середньоринковим показникам «Загальний досвід» та «Інтерес і прийняття з боку користувачів».

Станом на 2 травня 2023 року Infinidat отримав 454 відгуки від перевірених клієнтів із середнім загальним балом 4,9 зірок з 5 можливих на ринку первинних систем зберігання даних (Primary Storage Arrays). Крім того, 98% клієнтів висловили свою готовність рекомендувати Infinidat своїм колегам.

Джерело