Logitech розширюється за межі звичайної переговорної кімнати з новим рішенням для спільних робочих місць та коворкінгів. З цим розширенням Logitech доповнив свою пропозицію для гібридного робочого простору і тепер екосистема рішень охоплює всі простори

LOGI DOCK FLEX та бронювання робочих місць

Logi Dock Flex – це керована док-станція, яка забезпечує кращий досвід бронювання робочого місця для співробітників і більші можливості для керування спільними робочими столами в декількох локаціях. Використовується або з власним сервісом Logitech для бронювання робочих місць, або з рішеннями інших виробників, таких як Zoom або Microsoft.

  • Значно полегшує керування спільними просторами та столами, порівняно з попередніми рішеннями 
  • Забезпечує надійне підключення усіх периферійних пристроїв, завдяки розумному та надійному кабель-менеджменту
  • Надає найкращі можливості з бронювання робочого місяця для кінцевого користувача

Підсумовуючи – це док-станція, створена для інфраструктури спільних робочих місць.

Logi Dock Flex показує поступність робочого місця столу на відстані. Екран розміром 8" показує, хто забронював це місце, коли і як надовго, тому легко отримати повне розуміння того, хто де сидить.

І єдине, що користувачі повинні зробити, коли вони сідають за своє робоче місце, це просто підключити свій ноутбук за допомогою єдиного кабелю USB-C і одразу приступити до роботи.

Logi Dock Flex забезпечує до 100 Вт живлення і підтримує до двох 4K дисплеїв. Він має три порти USB на передній панелі, що робить його зручним для користувачів, яким потрібно підключити свої гарнітури або периферію. На зворотній стороні знаходяться ще три порти USB і порт USB-C з живленням 100 Вт, а також 1-гігабітне з'єднання Ethernet.