Відеопанель для компактних та малих переговорних кімнат

LOGITECH RALLY BAR HUDDLE

Розроблена для комфортних перемовин, відеопанель Logitech Rally Bar Huddle швидка в налаштуванні на місці або віддалено, проста в керуванні та легко інтегрується з існуючими рішеннями для відеоконференцій за допомогою CollabOS. Вона гарантує, що під час гібридних зустрічей усіх учасників можна буде побачити і почути надзвичайно чітко. 

ШВИДКО НАЛАШТУВАТИ, ЛЕГКО КЕРУВАТИ

Спілкування на рівних: Штучний відео-інтелект, надсучасний масив всенаправлених мікрофонів, придушення сторонніх шумів та постійні покращення програмного забезпечення забезпечують повноцінний ефект присутності на зустрічі усім співрозмовникам.

Налаштування за лічені хвилини: Система завжди готова до роботи, створення зустрічі або приєднання до неї відбувається буквально декількома натисканнями пальця. Ще більше можливостей для легкого планування, приєднання та участі у відео зустрічах при об'єднанні Rally Bar Huddle з Tap / Tap IP і Tap Scheduler.

Гнучкість: Rally Bar Huddle може використовуватися як автономна система для конференц-залів з власним обліковим записом Teams/ZOOM або режимі USB, підключений до мітинг-комп'ютера (наприклад, до Google Chrome Box), або підключатися до ноутбуку користувача в якості периферійного пристрою.

Працює з обраною платформою: Rally Bar Huddle працює з більшістю платформ, які ви використовуєте для відеозустрічей, від домашніх комп’ютерів віддалених працівників, до офісниїх переговорних кімнат.

УНІКАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ RALLY BAR HUDDLE

Спостерігайте за тим, як ваш Rally Bar Huddle стає розумнішим з кожним регулярним оновленням, які додають додаткові функції, такі як RightSight, покращують сумісність з такими партнерами, як ZOOM, Microsoft Teams та Google, та розблокують інтеграцію з іншими пристроями Logitech.

  • Функція Grid View за допомогою штучного відео-інтелекту дає всім присутнім більш природнє відчуття персональної зустрічі, розпізнаючи обличчя і представляючи кожного учасника наради в персональному кадрі
  • Функція Camera Zone дозволяє камері фокусуватися виключно на учасниках зустрічі, без показу загального фону. При такому варіанті, фон зображення бути розмитим, і учасники зустрічі залишаться в центрі уваги зустрічі.

ЧАСТИНА ЕКОСИСТЕМИ LOGITECH

Використовуйте Rally Bar Huddle у компактних та малих кімнатах як частину екосистеми рішень разом з Tap / Tap IP і Tap Schedule. Використовуйте Rally Bar Mini у середніх, Rally Bar у великих та Rally Plus у дуже великих і нестандартних переговорних кімнатах.