Lorgar

Lorgar розширює свій портфель продуктів ігровими кріслами для найзручнішого використання та комфорту під час тривалих ігрових сесій

Бренд перевершив очікування, зосередившись на виробництві високоякісних і зручних меблів для комфорту та гарного самопочуття клієнтів під час тривалих ігрових сесій, перегляду відео контенту чи стримів. Ігрові крісла Lorgar можуть похвалитися розширеними можливостями та високоякісними матеріалами. 

Base 311 виготовлено з високоякісної еко-шкіри, що забезпечує стильний вигляд і чудові відчуття під час використання. Покриття приємне на дотик, легко миється та воно досить міцне! Спеціальна міцна строчка додає не лише стильного вигляду, але і довговічності. У комплекті йде підголівник та подушка для підтримки попереку.

Ace 422 створений для геймерів, які цінують комфорт, простоту та довговічність. Спеціальна тканина крісла із захистом від плям, є одночасно зручною та практичною у догляді, завдяки чому крісло прослужить вам багато років. Стриманий дизайн цього крісла ідеально підійде і облаштованому під геймінг дрімдеску і під класичне устаткування кімнати чи офісу. У комплекті з кріслом йде підголівник та подушка для підтримки попереку, щоб забезпечити користувачу максимальний комфорт і підтримку тіла. 

Ігрове крісло Embrace 533 зі знімною подушкою підголівника та інноваційною гнучкою поперековою системою призначене для геймерів, які очікують найбільшого поєднання функціональності та простоти використання. Регульована і гнучка поперекова опора рухається разом з вашим тілом, гарантуючи, що ваша спина завжди буде знаходитись у правильному положенні. Ця модель виготовлена з високоякісного поролону та обтягнута м’якою, міцною та легкою для чищення високоякісною еко-шкірою PU. 

Grace 855 пропонує розширені функції та підвищений комфорт для геймерів будь-якого рівня. Ця модель створена з використанням новітніх технологій і функцій, які роблять її кардинальною новою. Дихаючий сітчастий матеріал крісла ідеально підходить для геймерів, яким важливий комфорт та прохолода під час тривалих ігрових сесій. Алюмінієва рама, сертифікована BIFMA міцна та довговічна, що забезпечує тривалу роботу кріслу, навіть під час інтенсивної гри. Це крісло, також, має регульовану систему підтримки попереку та підголівника, що забезпечує геймерам максимальний комфорт і підтримку під час тривалих ігрових сесій.

Цей асортимент ігрових крісел Lorgar є чудовим  прикладом для комфортної гри, відпочинку, якості та надійності. Геймери з різними навичками зможуть насолоджуватися розширеними функціями крісел, які покращать їх ігровий досвід і допоможуть їм досягти чудових результатів без додаткових зусиль. 

Придбати крісла Lorgar вже можна у наших партнерів: 

Comfy: https://bit.ly/43rn4fb
Telemart: https://bit.ly/3OJu2bh
Rozetka: https://bit.ly/3BTuewS&nbsp
FragStore: https://bit.ly/43zuLzQ

Щоб дізнатися більше про ігрові кріслі, заходите на веб-сайт Lorgar: lorgar.ua 

Про Lorgar 

Lorgar — бренд ігрових аксесуарів для вибагливих користувачів, які цінують функціональні та якісні пристрої. Lorgar створює та просуває високотехнологічні пристрої для шанувальників ігор, для яких це улюблене хобі. 

Місія бренду — надати кожному геймеру живі та захоплюючі емоції від гри на високоякісних пристроях, натхненних запитами найкращих геймерів. 

Lorgar успішно вийшов на ринок у 2022 році. Продуктове портфоліо включає миші, гарнітури, веб-камери, геймпади, килимки для миші, клавіатури, ігрові крісла та іншу периферію. 

Бренд Lorgar належить ASBISc Enterprises Plc., одному з провідних дистриб’юторів ІТ-продуктів на ринках EMEA.