Еволюція гібридного робочого простору

Logi Dock Focus Room Kit

Тепер стає набагато легше обладнати невеликі приміщення для відеоконференцій. Logi Dock Focus Room Kit – це однокабельне, «plug-and-play» відеоконференц-рішення для телефонних будок та найменших переговорних кімнат. Співробітники можуть використовувати єдиний кабель USB-C для живлення свого ноутбука і відразу підключатися до зустрічі з аудіо та відео професійної якості.

ЧУДОВЕ АУДІО ТА ВІДЕО В НАЙМЕНШИХ ПЕРЕГОВОРНИХ КІМНАТАХ

– Logi Dock: док-станція «все-в-одному» з контролерами для керування зустрічами і спікерфоном

– Logitech Brio: Преміум 4K HDR веб-камера

– Cable management system: Зручне розміщення кабелів для безпечної установки

PLUG-AND-PLAY ВІДЕО ЗУСТРІЧІ ДЛЯ НАЙМЕНШИХ ПЕРГОВОРНИХ КІМНАТ

Logi Dock спрощує відео-зустрічі та сертифікований для Microsoft Teams, Zoom та Google Meet. Керування нарадами в один дотик та інтеграція з календарем допомагають мінімізувати непотрібні відволікання співробітника. Шість всенаправлених мікрофонів і преміум-динаміки забезпечують чіткість звуку при дзвінку. Веб-камера Brio допомагає користувачам виглядати природньо, навіть при слабкому освітленні. Нарешті, кронштейни і система натягу кабелів забезпечують чисту, безпечну установку системи.

КЕРУВАННЯ НАРАДАМИ В ОДИН ДОТИК

Один кабель – це все, що вам потрібно. Підключіть кабель USB-C, що йде в комплекті, до ноутбука для миттєвої зустрічі з аудіо та відео професійної якості. При цьому кабель заряджає ноутбуки до 100 Вт і забезпечує надійне підключення до мережі.

ПРАЦЮЄ З ОСНОВНИМИ ПЛАТФОРМАМИ ВІДЕОКОНФЕРЕНЦІЙ

З продуктами, сертифікованими для Microsoft Teams, Zoom та Google Meet, Logi Dock Focus Room Kit пропонує додаткові функції для цих платформ, включаючи приєднання до дзвінку в один дотик. Комплект також працює з основними платформами відеоконференцій, які запускаються на ноутбуці. Це означає, що ІТ не потрібно обмежувати фокусні кімнати однією платформою відеоконференцій. Співробітники можуть потрапити в фокус-кімнату, підключити ноутбук і миттєво приєднатися до зустрічі з найкращими аудіо та відео.