Завдяки 480 ядрам

Supermicro – лідер галузі з 8-сокетними і 4-сокетними серверам на базі процесорів Intel для найбільш вимогливих підприємств, баз даних і критично важливих робочих навантажень.

Компанія Supermicro, Inc. (NASDAQ: SMCI), постачальник комплексних ІТ-рішень для хмарних технологій, штучного інтелекту, систем зберігання даних і 5G/Edge, представляє найпотужніший сервер у своїй лінійці для великомасштабних баз даних і корпоративних додатків. 

Лінійка багатопроцесорних продуктів включає 8-сокетний сервер, який ідеально підходить для баз даних в пам'яті, що вимагають до 480 ядер і 32 ТБ пам'яті DDR5 для максимальної продуктивності. Крім того, лінійка продуктів включає 4-сокетний сервер, який ідеально підходить для додатків, що вимагають в одному системному образі до 240 ядер і 16 ТБ високошвидкісної пам'яті. 

 Усі ці потужні системи використовують масштабовані процесори Intel Xeon 4-го покоління. У порівнянні з попереднім поколінням 8- та 4-сокетних серверів, ці системи мають у 2 рази більше ядер, в 1,33 рази більший об'єм пам'яті та в 2 рази більшу пропускну здатність пам'яті. Крім того, ці системи забезпечують до 4 разів більшу пропускну здатність вводу/виводу у порівнянні з попередніми поколіннями систем для підключення периферійних пристроїв. 

8-сокетна система Supermicro досягла найвищих показників продуктивності для однієї системи за результатами тестування SPECcpu2017 FP Rate, як для базових, так і для пікових навантажень. Крім того, 8-сокетні і 4-сокетні сервери Supermicro демонструють лідерство у продуктивності в широкому спектрі тестів SPEC.

 Нові 8-сокетні та 4-сокетні сервери зменшують складність створення високопродуктивного центру обробки даних для корпоративних додатків, таких як штучний інтелект (ШІ), бази даних, аналітика, бізнес-аналітика, ERP, CRM та наукова візуалізація. Завдяки об'єднанню величезних обсягів обчислювальних ресурсів, пам'яті та систем зберігання даних в одному екземплярі операційної системи, спрощується управління системою, а також мережеве з'єднання з іншими серверами.

 Технічні характеристики двох нових систем:

SYS-681E-TR: TDP до 350 Вт, 480 ядер, 32 ТБ пам'яті DDR5, 12 подвійних графічних прискорювачів і 24 2,5-дюймових накопичувача, 6U;

SYS-241H-TNRTTP: до TDP 350 Вт, 240 ядер, 16 ТБ пам'яті DDR5, 4 одношироких графічних прискорювачів та 8 2,5-дюймових накопичувачів, 2U;

SYS-241E-TNRTTP: до TDP 185 Вт, 96 ядер, 16 ТБ пам'яті DDR5, 2 подвійні графічні прискорювачів та 24 2,5-дюймові накопичувачі, 2U.

 

Джерело