CloudFest 2019 – це найбільший форум з питань хостингу

ASBIS візьме участь у щорічній CloudFest, 26-28 березня 2019 року у Русті, Німеччина

Що таке CloudFest?

CloudFest 2019 – це захід, який надає фахівцям можливість зустрітися, поспілкуватися та знайти шляхи до співпраці. Під час форуму гості можуть відвідати захоплюючі презентації, важливі семінари, а також цікаві нетворкінг-івенти

На CloudFest-2019 ви матимете змогу зустріти знаменитостей, ньюзмейкерів, інфлюенсерів та експертів з усього світу в таких галузях, як технології, держуправління, засоби масової інформації та багато інших. Вони розповідатимуть про важливі ідеї просування технологій та демократичний інтернет, що робить CloudFest однією з найкращих IT-подій року, сфокусованих на створенні контенту. Серед оголошених спікерів CloudFest – засновник веб-сервера Apache Брайан Белендорф, експерт із кіберзлочинності Тетяна Тропіна, головний технічний директор Microsoft Azure Марк Русінович.

Як зустрітися з нами на CloudFest?

Ми вважаємо важливим збиратися разом, обмінюватися інформацією про бізнес, технології, знаходити можливості для співпраці і допомагати один одному досягати успіху.

Завітайте до нашого стенду #G11!

Ви можете у заявці зазначити дату та час, коли вам буде зручно завітати до нашого стенду, кількість представників вашої компанії та надіслати її на адресу: vad@asbis.com

Як дістатися до CloudFest?

Для нас важливо аби наші партнери мали доступ до широкого кола експертів індустрії та дізналися про найновіші технології та бізнес-можливості.

Завдяки нашим безкоштовним квиткам немає жодних причин пропускати CloudFest 2019 – найбільший у світі фестиваль з питань хмарних технологій та інтернету! Приєднуйтеся та скористайтеся такими привабливими перевагами: 

  • Вхід до main.FORUM, breakout.SESSIONs та cloud.FAIR
  • Кейтеринг, включно з обідами та кава-брейками
  • Доступ до нетворкінгових заходів найвищого рівня: Come2Gather, вечірка ConneXion та Havana Night
  • Торбинка з документами CloudFest 
  • Безкоштовний трансфер від Оффенбурга до Руста, та від Руста до Оффенбурга

Побачимося на CloudFest 2019!

Стенд ASBIS #G11