Виставка The Bett Show-2019 за участю представництва АСБІС-Україна

Представництво АСБІС-УКРАЇНА на найбільшому Європейському освітньому заході THE BETT SHOW-2019

З 23 до 26 січня в Лондоні відбулася виставка The Bett Show-2019, присвячена інформаційним технологіям у сфері освіти. Щорічну подію, що проходить у виставковому центрі ExCeL London, відвідали Юлія Андрєєва – керівник освітніх програм Apple в СНД, Україні та Грузії, та Олексій Гребенєв – керівник корпоративних продажів продукції Apple компанії АСБІС-Україна.

На заході були продемонстровані нові розробки найбільших лідерів ринку та молодих технологічних компаній. Продукцію Apple представляли незалежні освітні партнери. Кваліфіковані педагоги групи Apple Distinguished Educators та учні британських шкіл знайомили відвідувачів з перевагами використання інноваційних технологій від Apple в процесі навчання.

В рамках поїздки представникам компанії АСБІС випала можливість відвідати дві британські навчальні установи, які мають статус Apple Distinguished School. У складі інтернаціональної делегації Олексій Гребенєв та Юлія Андрєєва побували в державній початковій школі Shacklewell та приватній школі ACS Hillingdon International School у Лондоні. Гостям із України, Грузії та Казахстану були продемонстровані позитивні результати, а саме: поліпшення успішності та підвищення зацікавленості дітей до навчального процесу, – досягнуті за рахунок використання сучасних технологій від Apple.

«Впровадження новітніх інформаційно-освітніх технологій є складним завданням, особливо для вчителів, які звикли до традиційних педагогічних інструментів. Але час іде, інновації все більше вкорінюються в наше повсякденне життя та в методологію навчання. Вкрай важливо враховувати, що використання технічних засобів не гарантує прогрес. Воно повинно гармонійно поєднуватися з грамотно організованим навчальним простором і правильно побудованими стосунками між вчителями та учнями. Саме такий творчий та ефективний простір викликає у дітей бажання вчитися, бути креативними і досягати поставлених цілей», – поділилася враженнями від поїздки Юлія Андрєєва, керівник освітніх програм Apple в СНД, Україні та Грузії.

«The Bett Show – найважливіша європейська подія, яка розкриває тенденції розвитку інформаційно-освітніх технологій недалекого майбутнього. Сучасні пристрої не лише сприяють раціональному розподілу часу та класифікації знань, але й стимулюють інтерес людини до нового досвіду. Як би привабливо не виглядали технічні новинки на виставковому стенді в демонстраційному режимі, потрібно бачити їх прикладний аспект, а саме – можливості комплексного впровадження в реальне освітнє середовище. Ми високо оцінили успіхи наших британських колег і після повернення маємо натхнення активно розвивати цей напрям і в нашій країні», – підсумував Олексій Гребенєв, керівник корпоративних продажів продукції Apple компанії АСБІС-Україна.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua