ASBIS щойно став офіційним дистриб'ютором рішень для зберігання AccelStor на наступних нових ринках: Україна

ASBIS стає дистриб'ютором рішень для зберігання All-Flash в Україні, Росії, Центральній і Східній Європі, країнах Близького Сходу та Північної Африки.

Виробник систем збереження даних AccelStor оголошує, що компанія ASBIS стає дистриб'ютором рішень для зберігання All-Flash в Україні, Росії, Центральній і Східній Європі, країнах Близького Сходу та Північної Африки.

ASBIS щойно став офіційним дистриб'ютором рішень для зберігання AccelStor на наступних нових ринках: Україна, Словаччина, Польща, Чехія, Білорусь, Російська Федерація, Румунія, Хорватія, Словенія, Болгарія, Сербія, Угорщина, Боснія і Герцеговина, Кіпр, Казахстан, Естонія, Латвія, Литва, Грузія, Вірменія, Азербайджан, Молдова, Мальта, ОАЕ, Бахрейн, Ірак, Йорданія, Ліван, Саудівська Аравія, Кувейт, Оман, Катар, Алжир, Єгипет, Марокко та Туніс.

29 січня 2018 р. – ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), заснована в 1990 р., експерт у галузі Value-Added дистрибуції (VAD) і рішень з інформаційно-комунікаційних технологій на ринках EMEA, додає AccelStor NeoSapphire All-Flash масиви з унікальними технологіями зберігання у портфоліо більш ніж в 30 країнах EMEA. У більшості країн ASBIS надає кваліфіковані команди VAD з продажу та технічних спеціалістів, щоб допомогти системним інтеграторам, корпоративним VAR та інтернет-провайдерам знайти оптимальне рішення для потреб їх клієнтів.

Віце-президент AccelStor Девід Као зазначив: "Цифрова ера вимагає, що підприємствам потрібно визначати пріоритетність підвищення швидкості та ефективності операцій, визначаючи стратегію зростання бізнесу щодо нових ІТ-послуг. AccelStor прагне забезпечити інноваційні рішення для зберігання даних для підприємств. Завдяки підтримці та значному досвіду ASBIS у галузі, разом ми зможемо запропонувати сучасні ІТ-рішення, які б відповідали зростаючим вимогам наших клієнтів, а також сприяли розвитку продажів у Центральній та Східній Європі, а також на Близькому Сході та Північній Африці".

AccelStor і ASBIS зосередяться на центрах обробки даних та хмарній інфраструктурі для сегменту телекомунікацій та державних установ. Цифрова трансформація є сміливим кроком у напрямку застосування високопродуктивних обчислювальних пристроїв і є значним кроком до більш стійкої бізнес-моделі для будь-якої організації. Це значно покращить роботу користувачів та запропонує величезну кількість різноманітних послуг. ASBIS має великий досвід створення ІТ-рішень на рівні підприємств і всі Flash-масиви NeoSapphire AccelStor побудовані, щоб працювати з інтенсивними робочими навантаженнями та відповідати нагальним потребам зберігання даних.

"Ми з задоволенням починаємо співпрацю з AccelStor", – сказав Юрій Уласович, COO ASBIS Enterprises PLC. "Рішення AccelStor All-Flash розширюють портфоліо продуктів ASBIS і забезпечують подальший розвиток  Value-Added дистрибуції та надають можливість пропонувати кращі бізнес-рішення для наших партнерів. All-Flash масиви NeoSapphire використовують справжні програмно-визначенні сховища (Software-defined storage, SDS), що гарантує системам з економічною флеш-пам'яттю велику продуктивність для будь-якого сценарію використання. Ми вважаємо, що AccelStor забезпечить відмінне рішення для віртуалізації, високопродуктивних обчислень, корпоративних хмар, інформаційних центрів та інших ключових вертикальних ринків".

Про компанію ASBISc Enterprises PLC

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), штаб-квартира якої розташована на Кіпрі, має офіси в 24 країнах і спеціалізується на Value-Added дистрибуції та дистрибуції IT продуктів й рішень від глобальних постачальників, включаючи Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infinidat, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD та інших. Компанія має свої філії у всьому регіоні EMEA, більше 1300 співробітників та 30 000 активних клієнтів у більш ніж 60 країнах світу.

Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт компанії за адресою www.asbis.com

Про AccelStor

AccelStor прискорює зміну парадигми від звичайних дискових масивів до сучасних all-flash сховищ. Аll-flash масиви NeoSapphire, розроблені за технологією FlexiRemap®, надають необхідні IOPS для критично важливих систем. З модернізованою системою керування процесом зберігання інформації, підтримкою багатьох протоколів, з швидкою заміною твердотільних накопичувачів (hot-swap), серія NeoSapphire обіцяє видалити вузькі місця для роботи з I/O-інтенсивними додатками, такими як віртуалізація, високопродуктивні обчислення, бази даних та обробка різних медіа-даних.

Для отримання додаткової інформації про AccelStor та NeoSapphire відвідайте www.accelstor.com.

Ваші запити на обладнання AccelStor Ви можете надсилати за адресою: accelstor@asbis.ua