Будуємо ефективні та сучасні мережі для SMB з DELL EMC Networking

Сьогоднішні малі та середні підприємства все більше використовують Voice over IP (VoIP), миттєві повідомлення, потокове відео та файли все більного розміру та вкладення. Це зумовило необхідність в наборі функцій рівня підприємства в класі продуктів орієнтованих на малий бізнес. Розповсюдження віртуальних машин, віртуальної настільної інфраструктури та дуже великих баз даних (VLDB) зумовило необхідність збільшення пропускної спроможності, зниження затримки та конвергенції інфраструктури в сьогоднішніх мережах.

У той же час, малі підприємства стикаються з проблемою не відставати при зміні мережевих технологій. Маючи обмежені ресурси, вони повинні підтримувати різні підключені пристрої, які підтримують ключові бізнес-функції. 

DELL EMC Networking використовує перевірені принципи побудови мережі та найкращі практики для створення мережевої структури для стабільної роботи, підтримує сучасні мережі, що надає клієнтам найефективніший спосіб використання поточного мережевого обладнання за найнижчими цінами, а також надає сучасні новітні технології, орієнтовані на вибуховє зростання об’єму даних в галузі.

Окрім обмежених ІТ-бюджетів, ресурси ІТ у цих офісах часто обмежуються одним ІТ спеціалістом, який повинен підтримувати всі інфраструктурні аспекти офісу (сервери, мережеве оточення, резервування, різні пристрої та програмне забезпечення тощо). З огляду на це, рішення має бути простим з простою конфігуруванням та керуванням.

Рішення DELL EMC для SMB висвітлюють простоту використання та змогу масштабування мереж використовуючи «розумні» комутатори з графічним інтерфейсом керування Dell Networking X-Series. Ці комутатори у поєднанні із брандмауерами SonicWALL TZ Series надають малим та середнім  підприємствам раніше недосяжну продуктивність та безпеку.


DELL EMC Networking X-Series Ethernet Switches

Керовані комутатори DELL EMC X-Series 1GbE та 10GbE Ethernet. Ці комутатори призначені для малого та середнього бізнесу, які вимагають корпоративного рівня керування та функціоналу в поєднанні з простотою використання звичайного споживчого пристрою.

Комутатори утворюють захищене, енергоефективне мережеве оточення, призначене для задоволення потреб сучасних дротових та бездротових офісних середовищ. Комутарори Dell Networking X-Series з покроковими майстрами та вдосконаленими інструментами звітування на панелі інструментів значною мірою сприяють швидкості розгортання та простоті управління.

Мережева архітектура на базі комутаторів Dell Networking X-Series модернізує SoHo, відділення та віддалений офіс:

  • легке, на на основі майстра помічника, розгортання 
  • оптимізовані рішення
  • приоритезація трафіка для уніфікованих комунікацій
  • енергоефективний дизайн для низької загальної вартості володіння (TCO)

Dell EMC Networking X4012 Switch
 
Комутатор Dell EMC Networking X4012, який є основою сучасної мережі малого бізнесу, рекомендується використовувати в якості ядра мережі або на розподільному рівні. Сьогоднішній малий бізнес потребує швидкості для середовищ, що потребують інтенсивне навантаження на  пропускну здатність, наприклад, віртуалізацію або спільне зберігання інформації. Цей 10GbE Smart Managed Layer 2+ комутатор є ідеальним вибором для задоволення цієї потреби. 

Особливості моделі X4012:

  • дванадцять портів 10GbE SFP +
  • резервні вентилятори з оптимизацією швидкісті обертів
  • маршрутизація IPv4 та IPv6 Layer 2+

Dell Networking X1052/1052P Switches
Dell EMC Networking X1052P рекомендується використовувати як комутатор доступу в мережі. Серія комутаторів X1052/1052P, з 52-портами дозволяє створювати рішення з високою щільністю портвів на обмеженому просторі. Можливість підключення, використовуючи технологію Power over Ethernet (PoE), бездротових точок доступу, телефонів, камер та мережевих пристроїв, таких як компактні X1008-перемикачі, безпосередньо до 1052P, дозволяє будь-якому не великому бізнесу створити найкращу в своєму класі мережу.

Функції комутаторів серії Dell Network X1052 включають в себе:

  • 48 портів 10/100/1000 Мб с RJ45 Ethernet
  • 4 порти 10GbE SFP +
  • Ready Rail комплект для швидкої та легкої установки в стійку або телекомунікаційну шафу
  • маршрутизація IPv4 та IPv6 Layer 2+

SonicWALL TZ Series

Файрволи SonicWALL TZ являють собою найбільш захищені Unified Threat Management (UTM) брандмауери для малих підприємств. Файрволи серії TZ включають наступні функції:

  • запобігання вторгненнюфільтрування контенту / URL-адреси
  • широка підтримка мобільних платформ
  • технологія глибокої перевірки пакетів
  • anti-malware та антиспам сервіси 
  • багато зонне керування доступом
  • графічний інтерфейс з простими у використанні майстрами налаштування 

Брандмауери SonicWALL TZ400 забезпечують найкращій в галузі захист, продуктивність і масштабованість.

TZ400 розроблений з урахуванням потреб не великих підприємств, від його власної підтримки віддаленого підключення VPN для Apple iOS, Google Android, Windows, Mac OS X, Kindle Fire та Linux, до здатності адаптуватися по мірі розвитку організацій та загроз. TZ400 – це елегантна інтеграція декількох продуктів, об'єднаних в єдине рішення, що забезпечує продуктивність, одночасно зменшуючи складність.

Рекомендований дизайн мережи
Dell EMC Networking допомагає ІТ спеціалістам у не великих компаніях оцінювати та планувати надійні, прості у впровадженні та прості у використанні мережі, які зростають з потребами бізнесу. Малюнок нижче показує, як дротовий та бездротовий доступ до мережі та запобігання вторгненню можуть працювати разом з обчисленням, зберіганням та безліччю типів пристроїв.

Мережа використовує 10GbE комутатор X4012 як розподільний рівень і три комутатори 1/10 GbE X1052P в якості пристроїв доступу. Точки доступу та брандмауер SonicWALL TZ400 визначають аспекті мобільності та управління загрозою в цьому дизайні мережі.

Дизайн масштабується навколо кількісті та типу користувачів, а також типів пристроїв, які вони використовують. Ця мережа базується на потребах з розрахунку близько 50 користувачів у сучасному офісному оточенні, де використовуються як дротові так і бездротові пристрої. Дизайн цього рішення легко масштабується від 25 до 75 користувачів. При зменшенні кількості користувачів видаляють один X1052P, а при збільшенні, навпроти, додають більше X1052P.

Комутатори X-Series з підтримкою PoE мають додаткову сторінку в інтерфейсі керування комутатором, яка дозволяє адміністратору встановлювати критичні аспекти функціонування PoE на основі кожного порту або загального (глобального) комутатора. Ця дворівнева конфігурація забезпечує успішне управління, а також більший контроль над усіма атрибутами пристрою PoE.  

Рішення Dell EMC Networking для SMB розраховані для використання в сучасних офісах та філіях, чиї співробітники ІТ мають обмежені ресурси, але все одно повинні підтримувати всі інформаційні потреби офісу (сервери, мережі, пристрої резервного копіювання, програмне забезпечення тощо), шукаючи прості, але потужні рішення. Dell EMC Networking для SMB висвітлює рішення, які включають в себе як дротові, так і бездротові технології, і поєднує в собі підтримку функцій рівня підприємства з простотою використання та конфігурування, яка зазвичай призначена для продуктів споживчого рівня. 

Дивитися у нашому онлайн каталозі