ПРЕС-РЕЛІЗ – 17 січня 2018р.

SonicWall підписав з Asbis Inc дистриб’юторську угоду

SANTA CLARA, Calif. — SonicWall, надійний партнер з безпеки, що захищає понад 1 мільйон мереж у всьому світі, оголошує про співпрацю з компанією Asbis, європейським VAD дистриб’ютором та експертом з глобальної інформаційно-комунікаційної технології (ICTS), щоб розширити свій бізнес в стратегічних для себе країнах Центральної та Східної Європи (CEE).

"Asbis – це надійний, розумний та потужний дистриб'ютор, який зможе активно нарощувати  присутність SonicWall в Європі", – сказав старший віце-президент SonicWall і головний фінансовий директор Steve Pataky. "Його канали розповсюдження є швидкими, надійними та легальними, що допоможе організаціям цих країн надійно захищати свої мережі, інформацію та клієнтів".

Ця угода надасть SonicWall широкий доступ до ряду країн Центральної та Східної Європи, включаючи Білорусь, Боснію та Герцеговину, Болгарію, Хорватію, Кіпр, Чехію, Естонію, Грецію, Угорщину, Латвію, Литву, Мальту, Польщу, Румунію, Росію, Сербію, Словаччину, Словенію, Україну та Казахстан.

"Співпраця з SonicWall – це один з гарних прикладів взаємовигідної стратегії, особливо при активному  розвитку великого ринку безпеки нашого регіону", – сказав Юрій Уласович, COO Asbis Enterprises. "Кібербезпека є важливою частиною будь-якого бізнесу – цінність, яка буде зростати з кожним роком. Рішення SonicWall допомагають нам і нашим партнерам пропонувати одне з кращих рішень для кібербезпеки для організацій у Європі та за її межами».

Угода надає право розповсюджувати всі рішення безпеки SonicWall, включаючи хмарну інтегровану технологію Capture Advanced Thread Protection sandbox service – та апаратне забезпечення, а також модель ціноутворення як сервісу (Security as a Service – SECaaS) для надання послуг безпеки.

Компанія Asbis, головний офіс якої знаходиться на Кіпрі, є ефективним та гнучким дистриб'ютором, який спеціалізується на постачанні продукції найбільш відомих виробників у галузі технологій, включаючи Apple, BlackBerry, Dell EMC, Infinidat, Infortrend, Intel, Mellanox, Microsoft, Samsung та Supermicro. Компанія також має дочірні компанії в регіоні EMEA, де працює понад 1100 співробітників та 30 000 активних клієнтів у понад 60 країнах світу.

Дистриб'юторська угода набуде чинності у січні 2018 року.

Для отримання додаткової інформації та щоб дізнатися більше про можливості співпраці з SonicWall, відвідайте:

Про компанію ASBISc Enterprises PLC

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) має офіси в 24 країнах зі штаб-квартирою на Кіпрі, і спеціалізується на постачанні продуктів та рішень з інформаційних та комунікаційних технологій від глобальних постачальників, включаючи Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD та інші. Компанія має свої філії у всьому регіоні EMEA, більше 1100 співробітників та 30 000 активних клієнтів у понад 60 країнах світу.

Для отримання додаткової інформації відвідайте  www.asbis.com

Про SonicWall

SonicWall вже більше 25 років веде боротьбу з кібер-злочинною галуззю, захищаючи малий та середній бізнес, та підприємства у усьому світі. Завдяки дослідженням SonicWall Capture Labs,  наші відзначені нагородами рішення виявлення та запобігання порушень в режимі реального часу, в поєднанні з величезними ресурсами понад 18 000 лояльних партнерів у всьому світі, є основою, що захищає більше мільйона корпоративних та мобільних мереж та їх електронну пошту, програмне забезпечення та інформацію.

Завдяки такій комбінації продуктів та партнерської підтримки, дозволила зробити автоматизоване рішення для виявлення та запобігання порушенням в режимі реального часу, налаштоване на конкретні потреби більш ніж 500 000 організацій в більш ніж 150 країнах. Ці компанії можуть працювати більш ефективно, почуваючись більш захищеними.

Для отримання додаткової інформації відвідайте  www.sonicwall.com.