У ці важкі часи компанії та організації закривають свої офіси; офісні процеси порушені. Відновлення їх вимагає термінових заходів. Як надати можливість працівникам працювати вдома з тією ж ефективністю

Як FineReader 15 допомагає організаціям перейти на роботу з домашнього офісу

ABBYY FineReader 15 допоможе зробити це швидко та ефективно.

Почати використовувати FineReader у домашньому офісі – просто!

Навіть якщо вашим працівникам доводиться працювати на власних домашніх комп’ютерах, вони можуть встановити FineReader 15 і почати працювати вже протягом декількох хвилин з будь-якими PDF-файлами чи сканованими зображеннями. Щоб допомогти компаніям та організаціям організовувати віддалену роботу для своїх працівників, ABBYY пропонує новий вид ліцензування – індивідуальні тимчасові ліцензії!

Зв’яжіться з нами за додатковою інформацією abbyy@asbis.ua.

Забезпечте своїх людей ефективними інструментами для роботи з дому

Допоможіть своїм працівникам ефективно виконувати роботу, пов'язану з документами. Працюючи віддалено, вони особливо потребують:

Перевести усе у цифровий формат

  • Всі папери залишаються в офісі. FineReader дозволяє оцифровувати офісні документи, щоб зробити їх легко доступними через Інтернет, ефективно шукати та використовувати їх повторно.
  • Якщо обсяг оцифрованих документів невеликий, перевірте можливість HotFolder у FineReader 15 Corporate.
  • Якщо сховища документів вашої організації є великим, розгляньте FineReader Server – рішення для автоматизованої цифрової обробки великих обсягів документів. Рішення може швидко перетворити зображення документів і PDF-файлів без можливості пошуку інформації у сховищі SharePoint, на PDF-файли з текстовим шаром і можливістю пошуку інформації.

Ефективні інструменти співпраці

Безпечний обмін

  • Важливим є захист від несанкціонованого доступу до документів, що надсилаються через Інтернет. Шифрування із захистом паролем – це простий та надійний захід, який ви можете реалізувати за допомогою FineReader 15. Блокуйте PDF-файли повністю, не дозволяючи відкривати їх без пароля, або лише для певних операцій, таких як копіювання, редагування, друк тощо.
  • За допомогою програми FineReader 15 ви можете надійно видаляти конфіденційну інформацію в документах PDF: у тексті, закладках, метаданих, посиланнях, коментарях та примітках.


    Довідка


    Компанія АСБІС-Україна
     – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.
    У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.
    Більше інформації: www.asbis.ua  

    ABBYY
     – міжнародна ІТ компанія, один з провідних світових розробників технологій оптичного розпізнавання документів та лінгвістичного програмного забезпечення. Компанія присутня по всьому світу, глобальні офіси знаходяться в Європі (Мюнхен, Німеччина), Росії (Москва) та Північній Америці (Мілпітас, Каліфорнія). ABBYY також має регіональні представництва в Австралії, Великій Британії, Франції, Іспанії, Україні, Японії, Тайвані та на Кіпрі. Завдяки обширній мережі партнерів рішення, продукти та технології ABBYY доступні у більш ніж 200 країнах та регіонах.

    https://www.abbyy.com/uk-ua/