Провідний проектний дистриб'ютор зміцнив свій портфель систем збереження даних (СЗД) за рахунок рішень з найшвидшого резервного копіювання

ASBIS починає співпрацю з виробником систем збереження для резервного копіювання даних компанією ExaGrid

Навесні 2022 року ASBIS підписала угоду про дистрибуцію з ExaGrid – новим партнером у сфері рішень для зберігання резервних даних.

ExaGrid пропонує рішення для багаторівневого резервного зберігання(Tiered Backup Storage), яке складається з семи моделей СЗД, які можуть бути об'єднані та підібрані відповідно до потреб клієнтів та при необхідності гнучко та легко масштабуватися у майбутньому. Рішення вже перевірено багатьма інсталяціями та відзначене високими нагородами. Всі системи зручно керуються з однієї консолі та забезпечують надійний простір для повного резервного копіювання та довгострокового зберігання.

Завдяки компанії ASBIS це унікальне багаторівневе, сучасне та ефективне рішення для резервного копіювання  вже доступне в 15 країнах, включаючи Чехію, Литву, Кіпр, Грецію, Казахстан, Україну, Вірменію, Азербайджан, Киргизстан, Молдову, Таджикистан, Узбекистан, Туркменістан і Грузію.

«Це важливий крок у розширенні нашого портфеля сховищ і посиленні нашої позиції на дуже широкому ринку. Як і було обіцяно нашим зацікавленим сторонам, ASBIS продовжує своє зростання і продовжує пропонувати своїм клієнтам найкращі ІТ-рішення. Ми раді вітати ExaGrid як нашого партнера і сподіваємося на дуже продуктивну співпрацю». – зазначив Юрій Коваль, менеджер з розвитку систем збереження даних ASBISС Enterprises plc 

«Ми раді, що так багато нових підприємств тепер будуть насолоджуватися поліпшеною продуктивністю, масштабованістю та економікою, які поставляються з нашим рішенням Tiered Backup Storage (багаторівнева СЗД для резервного копіювання). Наше партнерство з ASBIS відкриває для нас нові можливості, і ми впевнені, що це буде нова сторінка успіху в нашій історії». – сказав Вернер Ван Унен, віце-президент ExaGrid з продажу EMEA.

 

 

Asbis: загальна інформація

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) є провіднимVAD- дистриб'ютором, OEM та постачальником рішень ІТ, IoT, IoT та AI у Центральній та Східній Європі, ФГУ та MEA. Компанія спеціалізується на проектній дистрибуції, ринкових рішеннях B2B та дистрибуції ІКТ-продукції від світових постачальників. Як лідери ІТ-індустрії, експертні команди Групи налаштовують апаратні продукти та програмні елементи, хмарні сервіси та технології для створення комерційно життєздатних рішень. Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт компанії за адресою www.asbis.com

ExaGrid: загальна інформація

ExaGrid надає багаторівневе резервне сховище з унікальною Landing Zone кешу диска, сховищем тривалого зберігання та архітектурою масштабування. Landing Zone ExaGrid забезпечує найшвидше резервне копіювання, відновлення та миттєве відновлення віртуальної машини. Сховище пропонує найнижчу вартість довгострокового зберігання. Масштабна архітектура ExaGrid включає в себе повне обладнання й забезпечує період резервного копіювання фіксованої довжини по мірі зростання даних, усуваючи дорогі оновлення навантажувача і старіння продукту. ExaGrid пропонує єдиний підхід до двохрівневого сховища резервих копій з  рівнем не пов’язанимз мережею, відкаладеним видаленням та незмінними об'єктами для відновлення після атак вимагачів. Завітайте до нас о exagrid.com або зв'яжіться з нами на LinkedIn.