Вони стануть у нагоді всім у кого можуть виникнути проблеми з центральним опаленням

AENO презентує нову категорію товарів у своєму портфелі – smart-обігрівачі.

Хітер AENO представлений у чорному та білому кольорах. Мінімалістичний дизайн гармонійно впишеться та підкреслить інтер’єр кімнати. Корпус виготовлений з ультра прозорого загартованого скла, його ширина всього 11 мм. Ніжки на кріплення вироблені з анодованого справжнього алюмінію з піскоструминною обробкою. Розміщення можливе як на підлозі, так і на стіні.

Еко та преміум матеріали забезпечують якісний обігрів без виділення неприємних запахів, шкідливих речовин та шуму. Під час опалення кімнати обігрівач не сушить повітря та не випалюється кисень. Це означає, що хітер абсолютно безпечний для вас та вашої сім’ї.

А тепер пояснюємо, чому він не тільки красивий але і розумний:)

Smart в назві означає, що управляти хітером можна через застосунок на телефоні. Ви можете встановлювати графік обігріву, налаштувати час ввімкнення та вимкнення, температуру обігріву та ін. Таким чином, ви постійно підтримуєте комфортну для вас температуру та заощаджуєте кошти.

При опаленні використовується інфрачервоний та конвекційний метод обігріву .

Енергозберігаюча інфрачервона технологія робить обігрівач AENO економічно вигіднішим, ніж більшість традиційних систем опалення, таких як кондиціонери, газові обігрівачі, центральне опалення, тепла підлога.

Переходьте за посиланням та дізнавайтеся більше → https://bit.ly/3W4Tc5n