АСБІС-УКРАЇНА ПОВІДОМЛЯЄ ПРО ПОПОВНЕННЯ ПОРТФЕЛЯ СПОЖИВЧИМИ ПРОДУКТАМИ БРЕНДУ «SANDISK» ЗАВДЯКИ РОЗШИРЕННЮ КОНТРАКТУ З WESTERN DIGITAL CORPORATION

Поповнення портфеля споживчими продуктами бренду «SanDisk»

Український підрозділ найбільшого дистриб'ютора IT-рішень, холдингу ASBIS, повідомляє про підписання угоди з компанією Western Digital про включення лінійки споживчих продуктів торговельної марки SanDisk до дистрибуційного продуктового портфеля АСБІС-Україна.

Щодня мільйони людей покладаються на продуктивність, якість та надійність продукції SanDisk, яка допомагає їм зберігати важливі документи та безцінні спогади.

Користувачі в Україні зможуть оцінити всі переваги інноваційних рішень SanDisk, представлених у портфелі ASBIS: твердотільні накопичувачі, карти пам'яті та картрідери, USB-флеш-накопичувачі.

ASBIS Enterprises є експертом у галузі поширення продуктів та рішень для інформаційних і комунікаційних технологій на ринках, що розвиваються, в регіоні EMEA. У країнах присутності холдинг надає кваліфіковані команди продажів і технічних фахівців для пошуку оптимальних рішень для задоволення потреб усіх клієнтів.

Бренд SanDisk більше 27-ми років є одним із провідних гравців у сфері цифрових пристроїв для зберігання даних. Із травня 2016 року бренд увійшов до складу компанії Western Digital. Технології флеш-пам'яті SanDisk використовуються в найбільших центрах обробки даних, найсучасніших смартфонах, планшетах і ноутбуках. Компанія не лише розробляє революційні технології зберігання даних, але й змінює спосіб їх використання, дозволяючи бізнесу підвищити оперативність обслуговування своїх клієнтів. Бренду SanDisk довіряють користувачі в усьому світі.

«Ми раді оновленій угоді з Western Digital та пишаємося тим, що частиною нашої лінійки брендів є SanDisk. АСБІС-Україна цінує інноваційність, надійність та широкий спектр рішень, що дозволяють будь-якій організації, від малого бізнесу до найбільших центрів обробки даних, вирішувати задачу, що стоїть перед нею. Адже вільний доступ до інформації означає безмежність можливостей», – прокоментував Володимир Юрко, керівник напряму АСБІС-Компоненти.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер і роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів і безліччю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні понад 50 брендів і 15 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Western Digital створює умови для ефективної роботи з даними. Інноваційні розробки компанії допомагають замовникам здійснювати збір, зберігання, доступ і трансформацію найрізноманітніших даних. Де б не використовувалися ці дані, починаючи з передових центрів обробки даних і закінчуючи мобільними датчиками та персональними пристроями, провідні галузеві рішення компанії дозволяють максимально повно розкрити їх потенціал. Рішення Western Digital® для роботи з даними випускаються під брендами G-Technology™, Ultrastar, SanDisk®, Tegile™, Upthere™ та WD®.