АСБІС-Україна: працюємо задля нашої перемоги

Шановні партнери!
Товариство з обмеженою відповідальністю «ПІДПРИЄМСТВО З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ «АСБІС-УКРАЇНА» та кожен член нашої команди мають надію, що ви, ваші близькі, колеги живі та у безпеці.

Команда АСБІС-УКРАЇНА робить все можливе, аби зберегти робочі місця в компанії та у наших партнерів. Зараз це найнеобхідніше для збереження економіки України.
І задля цього ми відновили операційну діяльність.
Тепер ви можете замовити необхідний товар для ваших клієнтів за умов повної передплати та самовивозу замовлення зі складу в місті Києві. Деталі ви можете отримати у менеджерів, які співпрацюють з вашою компанією.

Наразі, ТОВ ПІІ «АСБІС-УКРАЇНА», як і всі українці активно допомагає Збройним силам України, територіальній обороні, госпіталям та лікарням, постраждалим та біженцям, заради нашої України. Разом із центральним офісом ми організували пряму гуманітарну допомогу як фінансову так і матеріальну. Передали найбільш затребувані матеріальні засоби: автомобілі (буси-транспортери), генератори, медичні засоби та ліки (набори первинної допомоги, бандажі тощо), планшети, пауербанки, побутову техніку, модеми, каремати, ліхтарі, одяг та багато іншого.
Команда ТОВ ПІІ «АСБІС-УКРАЇНА» на цьому не зупиняється і наш центральний офіс продовжує допомагати Україні у цей надважкий час.

Звертаємо увагу, що компанія ТОВ ПІІ «АСБІС-УКРАЇНА» – один з найбільших дистриб'юторів техніки в Україні. Ми є частиною міжнародного холдингу ASBISc Enterprises PLC, який має представництва у 28 країнах Європи та світу і з центральним офісом, що розташований на Кіпрі в місті Лімассол. Засновником та генеральним директором холдингу ASBISc Enterprises PLC є громадянин Республіки Кіпр Костєвич Сергій Леонідович. Акції холдингу ASBISc Enterprises PLC представлені на Варшавській біржі з 2007 року. Детальна інформація за посиланням – https://investor.asbis.com/. Керівництво діяльністю ASBISc Enterprises PLC здійснюється радою директорів, до складу якої входять колеги з різних країн світу, в тому числі з України. Детальний перелік за посиланням – https://investor.asbis.com/share-information.

Міжнародний холдинг ASBISc Enterprises PLC повністю дотримується міжнародних обмежень, правил та законодавства в рамках санкцій, що накладені на російську федерацію та республіку білорусь через війну в Україні, у всіх країнах, де ми працюємо, без виключення.
Ми завжди відкриті до співпраці, готові до спільного обговорення, розробки та реалізації проектів, які необхідні для нашої спільної перемоги.

Вперед до перемоги!
Слава Україні