Компанія Prestigio представляє новий відеореєстратор RoadRunner 380. Якість відео FullHD та наявність швидкозйомної салонної камери з IR-сенсорами для режиму нічного бачення

Відеореєстратор Prestigio RoadRunner 380 з двома камерами високої роздільної здатності

RoadRunner 380 забезпечує як огляд дороги, так і салону автомобіля за допомогою двох камер високої роздільної здатності. Швидкозйомна салонна камера записує високоякісне відео з роздільною здатністю HD (1280х720) зі швидкістю 30 кадрів за секунду й оснащена інфрачервоними сенсорами, що забезпечує роботу в режимі нічного бачення. Це дозволяє вести якісний запис навіть за умов мінімального освітлення. Контроль обстановки всередині автомобіля забезпечує безпеку та підходить для всіх видів пасажирських перевезень, у тому числі для таксі та поїздок із сім'єю, щоб стежити за дітьми, не відволікаючись від дороги.

Відеореєстратор записує ситуацію на дорозі в роздільній здатності FullHD (1920х1080) зі швидкістю 30 кадрів в секунду, а також працює в режимі нічної зйомки. Кут огляду в 140 градусів охоплює до 5 смуг дорожнього руху. А на 2-дюймовому дисплеї з IPS-матрицею водій може переглядати чітку деталізовану картинку з покращеною передачею кольору.

Пристрій оснащено датчиком руху, датчиком удару (G-сенсор) та функцією циклічного перезапису нових файлів поверх неактуальних архівних. G-сенсор спрацьовує під час удару автомобіля. Відео моменту ДТП автоматично зберігається в окрему папку та захищається від перезапису.

RoadRunner 380 виконаний у мінімалістичному чорному корпусі, а його вага становить лише 88 грам. Компактний пристрій легко встановлюється в автомобілі та поєднує широкий діапазон опцій для фіксації ситуації на дорозі та в салоні за допомогою двох камер високої роздільної здатності у будь-який час доби. Зустрічайте RoadRunner 380 у продажу у грудні 2021 року.

Дізнатись більше 

Про Prestigio

Міжнародний бренд Prestigio протягом 20 років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти та бізнесу. Продукція компанії успішно продається у 30 країнах світу, за роки існування було реалізовано понад 25 мільйонів пристроїв.

В асортименті бренду розумна техніка, гаджети для авто, інноваційні рішення для бізнесу та освіти. Компанія представила першу у світі інтерактивну клавіатуру-тачпад, розумні колонки з голосовим помічником, портативну акустику, приховані бездротові зарядні станції, зовнішні акумулятори з використанням графену, і це лише початок. Нові продукти виходять під слоганом 'The art of hi-tech', де особлива увага приділяється інноваціям, якісним, преміальним матеріалам та сучасним технологіям.

Бренд Prestigio належить компанії ASBISc Enterprises Plc. – одному з провідних дистриб'юторів продуктів IT-індустрії на ринках EMEA. Виробничі, дизайнерські та технічні центри розташовані в Європі, Китаї та Білорусії. Представництва Prestigio працюють у 15 країнах, включаючи СНД, Україну, Європу, Близький Схід та Африку