Компанія ASBISc Enterprises Plc

Професійні мікрофони від нового ігрового бренду Lorgar забезпечать високу якість передачі звуку

Місія бренду – надати кожному геймеру можливість відчути живі та захоплюючі емоції від гри за допомогою високоякісних пристроїв. Натхненням стали побажання топових геймерів. Асортимент продукції включає миші, клавіатури, килимки для мишей, геймпади, крісла, мікрофони, веб-камери, гарнітури та інші периферійні пристрої. Повний асортимент продукції бренду буде представлено у другому кварталі 2022 року.

Першою продуктовою категорією, з якою Lorgar виходить на ринок, стали мікрофони професійного рівня. Бренд пропонує чотири моделі на вибір, які можуть задовольнити широкий спектр потреб. Це лінійка професійних мікрофонів, сумісних із Mac, Windows, Android та Sony PlayStation. Пристрої підтримують Discord, OBS, FL Studio, Skype, Zoom та інші актуальні програми для геймінгу, стрімінгу та голосових чатів. Кожна модель мікрофона забезпечує високоякісну передачу звуку завдяки кардіоїдній діаграмі спрямованості.

SONER 313 стане добрим вибором, коли потрібні базові опції мікрофона. Ця модель має всі необхідні функції для комфортної комунікації з тімейтами або фолловерами. Пристрій має ручне регулювання гучності та ручку “ECHO”. Регульований штатив входить до комплекту. 

Моделі серії VOICER це високопродуктивні мікрофони у категорії з широким діапазоном конфігурацій та варіантів комплектації.

  • VOICER 521 забезпечує професійну передачу звуку співрозмовнику. Ця модель має оптимальний баланс базової комплектації та продуктивності. Пристрій доповнений регулятором гучності, сенсорною кнопкою вимкнення звуку та індикатором стану мікрофона. Регульований штатив входить до комплекту.
  • VOICER 721 iце більш просунута версія мікрофонів Voicer. Ця модель має розширений набір функцій більш досвідчених користувачів. Пристрій має регулятор гучності, сенсорну кнопку вимкнення звуку, індикатор стану мікрофона та амортизатор, який захищає мікрофон від гучного звуку та вібрацій. Висота та кут нахилу штатива регулюється так, щоб його можна було зручно розмістити на робочому місці, а поп-фільтр на гнучкій ніжці додатково знижує звукові перешкоди (повітря та волога).
  • VOICER 931 має саму високотехнологічну конфігурацію та налаштування, що адаптуються. Мікрофон оснащений пантографом та регулятором гучності в навушниках. Можливість відстежувати та коригувати гучність дозволяє вам комфортно працювати зі звуком, а пантограф, який входить у повний комплект, дозволяє розмістити мікрофон на робочому місці максимально ефективно та зручно для користувача. Регульований штатив, амортизатор та поп-фільтр на гнучкій ніжці також входять до комплекту.

Професійні мікрофони дозволяють геймерам спілкуватися комфортніше завдяки високоякісній передачі звуку. Це особливо важливо у вирішальні моменти гри, коли кожне слово має бути передано чітко та зрозуміло, для досягнення переваги та перемоги. На даний момент загальний перелік проданих комплектів партнерам у різні країни налічує понад 2000 одиниць. Слідкуйте за оновленням продуктового портфоліо та розширенням асортименту у другому кварталі 2022 року, щоб зробити ігровий процес ще більш комфортним та захоплюючим.

Мікрофони SONER 313 та VOICER 521 вже можна придбати у мережах-партнерах: Rozetka, TELEMART.UA, FRAGSTORE, АЛЛО, Comfy, Зона51 за ціною 1299 грн. та 1799 грн.

З будь-яких питань щодо характеристик пристроїв, реалізації та підтримки можна звертатися за офіційною адресою електронної пошти: lorgar@asbis.ua