Разом FlashArray//XL і Pure Fusion забезпечують безмежний масштаб із швидким розгортанням і гнучкістю хмари

Нова модель FlashArray від Pure Storage: ефективність, масштабованість та простота у використанні

Компанія Pure Storage, що надає СЗД як послугу (storage as-a-service) у мультихмарному світі, представила нове рішення FlashArray//XL у родині FlashArray. Воно призначено для найважливіших корпоративних додатків категорії Platinum – від масштабних баз даних до контейнеризованих та хмарних додатків. FlashArray//XL забезпечує неперевершену продуктивність, масштабованість та збільшення IOPS приблизно на 80%. Про це повідомили представники компанії Buman Media.

Бізнес безперервно прискорюється, і попит на додатки може зрости миттєво. ІТ-відділи мають лише кілька годин, а не місяців на те, щоб розгорнути нові програми. Раніше компанії масштабували додатки верхнього рівня за допомогою застарілих технологій, які були складними в управлінні, збільшували енергоспоживання та вимагали модернізації інфраструктури.

Поява FlashArray//XL та автономної платформи СЗД як код (storage as-a-code) Pure Fusion є продовженням стратегії Pure Storage з розширення лінійки корпоративних СЗД, яка доступна за підпискою та буде легко еволюціонувати для того, щоб підтримувати гнучкість та актуальність ІТ-інфраструктури.

 

FlashArray//XL відкриває нові можливості:

  • Продуктивність для ресурсомістких сервісів. Досягніть максимальної продуктивності корпоративних навантажень навіть в умовах масштабування з вдвічі більшою кількістю підключень до хостів та кількістю томів в одному масиві.
  • Хмарна модель для швидкого та простого розгортання нових додатків. Рішення Pure Fusion і FlashArray//XL, що доповнюють одне одного, дають компаніям Storage-as-Code доступ до масштабованості як у хмарі, а також до рівнів зберігання та політик категорії Platinum з надійними інструментами оптимізації пулів СЗД та розподілення навантажень.
  • Ефективність та щільність для консолідації додатків, зниження вартості володіння та відповідності ЦОД екологічним стандартам. Консолідація навантажень у меншому числі масивів спрощує операції, скорочує місце у стійці і значно зменшує енергоспоживання та витрати на охолодження.
  • Безперервний захист даних та протидія програмам-вимагачям. Дані в масивах FlashArray//XL завжди захищені та доступні. Їх легко відновити після будь-яких збоїв, включаючи атаки.
  • Гарантія актуальності завдяки підписці Evergreen. Миттєвий доступ до нових можливостей. Pure Storage гарантує виділення необхідного обсягу ресурсів, модернізацію та розширення СЗД за потреби прозоро для бізнесу та без зниження продуктивності.

FlashArray//XL та Pure Fusion створені для виконання вимог замовників, що хочуть стандартизувати середовища СЗД на основі зручної передплати з підтримкою якісно нового рівня масштабування. Попит на такі рішення підтверджується попередніми замовленнями на масиви FlashArray//XL. Замовники прагнуть стандартизувати важливі корпоративні навантаження та позбутися залишків морально застарілого обладнання.

Масив FlashArray//XL вже надійшов у продаж. Він забезпечує ефективну ємність до 5,78 ПБ, затримки на рівні 150 мкс, пропускну здатність до 36 ГБ/с, провідний показник середнього скорочення обсягу даних 5:1 та гарантовану доступність на рівні 99,9999% при використанні платформи 5U.