Компанія Prestigio поповнила лінійку винних аксесуарів новим автоматичним штопором Valenze. Це компактний і зручний прилад

Автоматичний коркотяг Valenze від Prestigio: для поціновувачів вина та професійних сомельє

Купити онлайн

Valenze

Перевірте наявність у вашого регіонального менеджера 

Valenze — це автоматичний коркотяг, який поєднує в собі зручний сучасний гаджет і стильний аксесуар. Він управляється всього двома кнопками. Щоб відкрити пляшку, досить встановити пристрій на горлечко, натиснути кнопку – і штопор витягне пробку. Це займає кілька секунд і не вимагає ніяких фізичних зусиль.

Valenze працює від акумулятора, одного заряду якого вистачить на 80 пляшок. Тому Valenze ідеальний для великого застілля або дегустації вин: гостям не доведеться довго чекати, поки відкриють всі пляшки.

У комплекті є ніж для зрізання фольги, аератор та вакуумна пробка.

 

Аератор насичує вино киснем, дозволяючи йому швидше розкрити відтінки смаку й аромату. Це особливо актуально для витриманих вин, а також вин з високою концентрацією ароматів – речовин, які дають терпкий присмак. Тільки так можна відчути всю багату і насичену палітру з тонкими фруктовими і квітковими нотками.

Вакуумна пробка надійно закриває шийку і не пропускає повітря, щоб вино не втратило своїх смакових якостей. Так його можна зберігати від декількох годин до декількох днів.

У Valenze компактні розміри і міцний корпус з червоного матового металу. Він ефектно виглядає за святковим столом і добре поєднується з іншими аксесуарами, декором і посудом. Його зручно мати під рукою на пікніку або в заміській поїздці. Матове покриття не ковзає, навіть якщо тримати штопор мокрими руками.

Завдяки яскравому дизайну й екологічній подарунковій упаковці штопор ідеальний у якості стильного і практичного подарунка як для любителів вина, так і для професійних сомельє.

Про Prestigio

Міжнародний бренд Prestigio протягом 20 років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти та бізнесу. Продукція компанії успішно продається в 30 країнах світу, та за роки існування було реалізовано понад 25 мільйонів пристроїв.

В асортименті бренда розумна техніка, гаджети для авто, інноваційні рішення для бізнесу та освіти. Компанія представила першу в світі інтерактивну клавіатуру-тачпад, розумні колонки з голосовим помічником, портативну акустику, приховані бездротові зарядні станції, зовнішні акумулятори з використанням графену, і це тільки початок. Нові продукти виходять під слоганом "The art of hi-tech", де особлива увага приділяється інноваціям, якісним, преміальним матеріалам та сучасним технологіям.

Бренд Prestigio належить компанії ASBISc Enterprises Plc. – одному з провідних дистриб'юторів продуктів IT-індустрії на ринках регіону EMEA. Виробничі, дизайнерські та технічні центри розташовані в Європі, Китаї та Білорусі. Представництва Prestigio працюють в 15 країнах, включаючи СНД, Україну, Європу, Близький Схід та Африку.